Uutiset

Viisi vinkkiä viikonlopulle

15.12.2023

Viisi vinkkiä viikonlopulle

Viikonloppuna on ohjelmassa jälleen monenlaista. On joulutapahtumia, improvisaatioteatteria 100-vuotisjuhlavuoden hengessä sekä penkkiurheilijoille jääkiekkoa ja koripalloa. Lue viisi vinkkiä viikonlopulle.

 

Tässä on viisi vinkkiä viikonlopulle.

Perjantai 15.12.

Jouluisten painokankaiden näyttely esittelee edellisten joulujen tapaan rakastettuja joulutekstiilejä. Kuosikeskus avoinna ti-pe klo 10-16.

Naisten Korisliiga: Forssan Alku pelaa kotiottelunsa Feeniksissä perjantaina kello 18:30. Lisätiedot: Forssan Alku

Lauantai 16.12.

Neljäs Seinä juhlistaa 100-vuotiasta Forssaa naurun merkeissä Hotelli Fabrikissa. Tyykikylän kohokohdat, käänteet ja poistetut kohtaukset nähdään improvisoituna, naurun kautta. Yhteistyössä Forssan museon kanssa toteutettu esitys Hotelli Fabrikissa kello 19. Huom. syksyn viimeinen esitys. Lisätietoa: Neljäs Seinä

Sunnuntai 17.12.

Kuvitettu joulukonsertti Forssan Työväentalolla kello 14.

Mistä tietää, että joulu on tulossa? Kaikkialla touhutaan ja siivotaan, kynttilöitä sytytetään, ensimmäiset lumihiutaleet leijailevat maahan ja vanhat, rakkaat joulutavarat haetaan esiin. Ne tuovat mukanaan piparintuoksua, kynttilänvaloa, tähtien tuiketta ja pienen tontun askelten äänen - Joulu on jo ovella! Lasten iloiset joululaulut johdattelevat joulutunnelmiin kuvitetussa joulukonsertissa.

Koko perheelle, kesto noin 35 min. Vapaa pääsy.

Kauneimmat joululaulut Forssan kirkossa klo 18. Joululauluja laulattavat Outi Aro-Heiniilä ja Heikki Toivio. Mukana menossa myös lauluyhtye Forella Tuomo Ketomäen johdolla.

Näistä, kuten muistakin tapahtumista on lisätietoa kaupungin verkkosivujen tapahtumakalenterissa.