Tontit

100 euron tonttikampanja

Forssan kaupungilla on käynnissä 100 euron tonttikampanja. Kaupunki tarjoaa tonttikampanjan aikana 1.1.2020 - 31.12.2021 upeita, luonnonläheisiä maaseutumaisemissa olevia tontteja 100 euron hintaan. Tontit sijaitsevat vehreillä Koijärven, Matkun ja Vieremän  alueilla.  Kaikki tonttikampanjan vapaana olevat tontit löytyvät myös etuovi.comista. Avaamalla kohteen saat kuvat tonteista ja kuvien alta tonttien tiedot. 

Tonttien pinta-alat:

Nyt on hyvä aika aloittaa oman kodin rakentamisen suunnittelu.

MYYTÄVÄT TONTIT

Löytyvät Tonttipalvelusta.

Tonttipalvelu

Forssan kaupunki myy ja vuokraa rakennuskelpoisia tontteja ja muita maa-alueita. Kaupungilla on tarjolla eri puolilla kaupunkia runsaasti sekä omakoti-  että kerros- ja rivitalo- ja  yritysrakentamiseen tarkoitettuja tontteja.  Sivun oikeasta reunasta löytyy tonttiesitteen .pdf, jossa  asumisen tontit on esitelty (päivitetty 01/2020).

Vaikka vuokrauskin on mahdollista, on tontin hankintamuoto useimmiten ostaminen.

Tonttiesitteet ja varauslomake löytyvät tämän sivun oikeasta reunasta.

Omakotitontin varaaminen ja osto

Tonttikauppa 

Mitä on huomioitava rakentamista suunniteltaessa ?

TONTTIJAKO 

Tonttijako perustuu maankäyttö- ja rakennuslain säännöksiin. Tonttijaolla osoitetaan asemakaavan rakennuskorttelin jakautuminen  rakennuspaikoiksi. Tonttijako laaditaan joko asemakaavan yhteydessä tai erillisenä.  Tonttijakoa voidaan tiettyjen edellytysten täyttyessä muuttaa.  

Tonttijaon laatiminen

Erillinen tonttijako ja tonttijaon muutos tulevat vireille kirjallisesta hakemuksesta.