liikuntatoimen järjestämät Liikuntaryhmät eri kohderyhmille

Liikuntatoimi järjestää liikuntaryhmiä huomioiden erityisryhmät, ikäihmiset, työttömät, sekä terveytensä kannalta liian vähän liikkuvat kuntalaiset. Liikuntatoimi on kerännyt Forssan harrasteliikuntatarjonnan yksiin kansiin lapsille ja nuorille sekäikäihmisille ja erityisryhmille.  Aikuisten sekä lasten ja nuorten tiedot löytyvät sähköisesti liikuntatarjontasivulta.

Syksyn liikuntaryhmät alkavat maanantaina 22.8.2022!  Tervetuloa liikkumaan kanssamme.

Syksyn esitteet julkaistu sivun laidassa! Uutena ryhmänä aloittavat ma perusjumppa, pe aamun vesijumppa/syvänveden jumppa sekä erityislasten uinti.

Huom! Liikuntatoimen jumppiin on mahdollista ostaa jumppasetelivihkoja, jolloin saa yhden ylimääräisen lipun.  Lippuvihkoja myy Vesihelmen kassa.  Otamme vastaan eri firmojen liikuntaseteleitä, joiden kanssa Vesihelmi tai liikuntatoimi on tehnyt sopimuksen. Lisätietoja Vesihelmen kassalta tai liikuntatoimesta.

Aikuisten liikuntaryhmät työikäisille

Aikuisten ryhmät ovat terveyttä edistävää liikuntaa. Suurin osa ryhmistämme sopii myös vähän liikkuville ja liikuntaa harrastamattomille kuntalaisille. Ryhmiä löytyy Vesihelmen saleista ja altaista, ilmaisia peliryhmiä myös eri liikuntasaleista ja jäähalleista. Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Kylien jumpat

Liikuntatoimi järjestää liikuntaryhmiä myös keskustan ulkopuolella. Koijärven koululla kokoontuu maanantaisin kuntopiiri ja Matkussa jumpataan keskiviikkoisin. Ryhmiin on tervetulleita kaikenikäiset naiset ja miehet, sopii myös nuorille. Ryhmät alkavat jos osallistujia on vähintään 8.

Työttömien liikunta

Forssalaisille työttömille on järjestetty kolme omaa ryhmää; vesijumppa, jooga ja sähly.Työttömien liikuntaryhmiin pääset edullisesti mukaan, tervetuloa!

 Soveltava liikunta (erityisliikuntaryhmät)

 ”Erityisliikuntaryhmillä tarkoitetaan niiden henkilöiden liikuntaa, joilla on vamman, sairauden tai toimintakyvyn heikentymisen vuoksi tai sosiaalisen tilanteen vuoksi vaikea osallistua yleisesti tarjolla olevaan liikuntaan, ja joiden liikunta vaatii soveltamista ja erityisosaamista".

Erityisliikuntaryhmät ovat tarkoitettu Forssan, Jokioisten, Tammelan, Humppilan ja Ypäjän kuntalaisille! Erityisliikunnanohjaajamme Sirpa Polo kertoo mieluusti lisää ryhmistä.

Ikäihmisten liikunta

Ikäihmisille on tarjolla liikuntaryhmiä Vesihelmessä sekä ympäri Forssaa. Osan ryhmistä vetää upea joukko vertaisohjaaijamme. Ryhmien lisäksi järjestämme eläkeläisjärjestöjen kanssa iltapäivätansseja torstaisin Järjestöjentalolla. Tanssit ovat peruttu koronan takia koko syksyltä.