LiikuntaPALVELUIDEN järjestämät Liikuntaryhmät eri kohderyhmille

Liikuntapalvelut järjestää liikuntaryhmiä kaiken ikäisille, huomioiden myös erityisryhmät. Liikuntaryhmät ovat matalan kynnyksen ryhmiä, jonne voi tulla mukaan milloin vain (paitsi ryhmiin jonne ennakkoilmoittautuminen). 


INFOA JUMPPASETELEISTÄ

Jumppasetelit voimassa myös seuraavan vuoden. Eli vuoden 2023 setelit voimassa koko vuoden 2024. Jumppasetelit ostettavissa Vesihelmen kassalta. 

Tervetuloa ryhmiin :) 


Tervetuloa liikkumaan kanssamme syksyllä 2024! 

Suurin osa tunneista starttaa 26.8 ja jatkuu aina 19.12 asti.

Uudet esitteet on nyt julkaistu ja löytyykin tarjontaa jos jonkinlaista. 

Tällä erää onkin yhdistetty samaan lukujärjestykseen työikäisten ja ikäihmisten ohjatut tunnit. Lisäksi löytyy soveltavaa liikuntaa ja vielä erillisenä esitteenä palloiluryhmät. 

Työikäisten ja ikäihmisten esitteissä on käytössä värikoodit, joiden avulla on helpompi valita itselleen sopivia tunteja. Näistä ryhmistä löytyy myös päivitetyt tuntikuvaukset, joista on helppo katsoa mitä tunti käytännössä sisältää. 

HUOM! Keskiviikko-illan pilatesryhmät ovat täynnä!

Jonopaikkoja voi tiedustella Hennalta p. 040 1591 237. Soveltavan liikunnan esitteistä löytyy avoimia tunteja sekä tunteja, joihin tulee ilmoittautua etukäteen. Esitteistä löydät lisäinfoa. Lisäksi soveltavan liikunnan esitteessä on tällä erää toimintakyvyn liikennevalomalli (vihreä, keltainen, punainen), joiden avulla on helpompi valita sopivia tunteja.  Soveltavalla liikunalla tarkoitetaan sellaisten henkilöiden liikuntaa, joilla vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn tai sosiaalisen tilanteen heikentymisen vuoksi on vaikeaa osallistua yleisesti tarjolla olevaan liikuntaan. 


Palloiluryhmissä on myös käytetty värikoodeja ja tunteja on näin ollen helpompi valita. Kaikki palloiluryhmät ovat ilmaisia. 

PERHELIIKUNTAKERHO JATKUU Syksyllä 2024

Kerho toteutuu jatkossa Akavrellin liikuntasalissa keskiviikkoisin klo 16.15-17.00.

 Alkaen 28.8. Perheliikuntakerho on maksuton eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Viikolla 42 ei perheliikuntakerhoa. 

Lisätiedot alta. 

TULOSSA SYKSYLLÄ: NAPEROUINTI/JUMPPA 6 x

Ryhmä tarkoitettu 2-4-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. 

Ryhmään ennakkoilmoittautuminen Hennalle txt/wa p. 040 1591 237 / henna.vikman-heikkila@forssa.fi 

Tarkemmat tiedot esitteessä. 


Tervetuloa liikkumaan kanssamme kesällä 2024!    

Kesän lukkarissa on mukavasti tarjontaa ja mukana on myös uutuuksia :) 

Lukkari on voimassa 27.5 lähtien ja suurin osa tunneista jatkuu kesäkuun lopulle asti, jokaisen tunnin kohdalla lukee mihin asti tuntia pidetään. 

HÖNTSÄJALKAPALLOA 5.6-2.8.2024 (EI 21.6)

Keskiviikkoisin klo 18.00-20.00 Tölön jalkapallokentällä

Perjantaisin klo 18.00-20.00 Jäähallin jalkapallokentällä 

Sopii perheille, lapsille, nuorille, aikuisille... KAIKILLE!

Kesätyöntekijät Samuli ja Adam paikalla pallojen kanssa. Tarvittaessa tarjolla opastusta pelien käynnistämisessä. 

Linkki esitteeseen: /client/forssa/userfiles/hontsajalkapallo2.pdf


Liikuntapalvelut on kerännyt Forssan harrasteliikuntatarjonnan yksiin kansiin lapsille ja nuorille sekä ikäihmisille ja erityisryhmille (pdf).  Aikuisten sekä lasten ja nuorten tiedot löytyvät sähköisesti liikuntatarjontasivulta.

Huom! Liikuntapalvelujen jumppiin on mahdollista ostaa jumppasetelivihkoja, jolloin saa yhden ylimääräisen lipun.  Lippuvihkoja myy Vesihelmen kassa.  Otamme vastaan eri firmojen liikuntaseteleitä, joiden kanssa Vesihelmi tai liikuntatoimi on tehnyt sopimuksen. Lisätietoja Vesihelmen kassalta tai liikuntatoimesta.  

Aikuisten liikuntaryhmät työikäisille

Aikuisten ryhmät ovat terveyttä edistävää liikuntaa. Suurin osa ryhmistämme sopii myös vähän liikkuville ja liikuntaa harrastamattomille kuntalaisille. Ryhmiä löytyy Vesihelmen saleista ja altaista, ilmaisia peliryhmiä myös eri liikuntasaleista ja jäähalleista. Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Työttömien liikunta

Forssalaisten työttömien on nyt mahdollista osallistua työikäisten ryhmiin kolmella eurolla. Todistus vain mukaan! Tutut keskiviikon vesijumppa ja torstain sähly löytyvät nyt siitä esitteestä. Tervetuloa mukaan laajennettuun tarjontaan! 

 Soveltava liikunta (erityisliikuntaryhmät)

 ”Erityisliikuntaryhmillä tarkoitetaan niiden henkilöiden liikuntaa, joilla on vamman, sairauden tai toimintakyvyn heikentymisen vuoksi tai sosiaalisen tilanteen vuoksi vaikea osallistua yleisesti tarjolla olevaan liikuntaan, ja joiden liikunta vaatii soveltamista ja erityisosaamista".

Erityisliikuntaryhmät ovat tarkoitettu Forssan, Jokioisten, Tammelan, Humppilan ja Ypäjän kuntalaisille! Erityisliikunnanohjaajamme Sirpa Polo kertoo mieluusti lisää ryhmistä.

Ikäihmisten liikunta

Ikäihmisille on tarjolla liikuntaryhmiä Vesihelmessä sekä ympäri Forssaa. Osan ryhmistä vetää upea joukko vertaisohjaaijamme. Ryhmien lisäksi järjestämme eläkeläisjärjestöjen kanssa iltapäivätansseja torstaisin Järjestöjentalolla. 

Forssan kaupunki tarjoaa yli 70 vuotiaille Vesihelmi-käynnin kahdella eurolla kerran viikossa. Kassalla nimen kirjoitus kyseiseen vihkoon.