Koirapuisto

Viksbergissä Siurilankadun ja Kurkelankadun kulmassa on koirien ulkoiluttamiseen varattu 2000 m²:n hiekkapohjainen aidattu alue jossa koiria voi ulkoiluttaa vapaana.

Kun pidät koiraasi vapaana varmista, että se tulee toimeen muiden koirien kanssa.
Huolehdi, että koirasi on rokotettu. Vastaat aina koirasi teoista kuten mahdollisista aineellisista vahingoista ja puremasta aiheutuneista kustannuksista.
Pidä alue siistinä. Alueella on jätteiden keräilyastia.

 Järjestyslaki 612/2003 14 § koirakuri

"Koira on pidettävä taajamassa kytkettynä. Taajama on taajaan rakennettu alue, joka on lisäksi osoitettu liikennemerkein. Taajaman sisällä voi olla alueita, jotka eivät ole taajaan rakennettuja.

Koiran ja kissan omistajien on pidettävä huolta siitä, ettei eläin pääse kytkemättömänä kuntopolulle tai muulle sen kaltaiselle juoksuradalle eikä lainkaan yleiselle uimarannalle, lasten leikkipaikaksi varatulle alueelle, toriaikana torille taikka yleiseen käyttöön kunnostetulle ladulle tai urheilukentälle, jollei se ole erikseen sallittua.

Koiran ulkoiluttajan on huolehdittava siitä, ettei koiran uloste jää ympäristöön hoidetulla alueella. Hoidettuja alueita lain mukaan ovat esimerkiksi alueet, joilla nurmikot on leikattu ja joilla on istutuksia tai joilla tiet ovat päällystettyjä."


Kaupunkialueella on koirien jätteiden keräilypisteitä Kakkeleita yhteensä 66 kpl.
Lassila & Tikanoja hoitaa astioiden tyhjennyksen.

Itsekin voit osallistua koirankakkajätöksien keräämiseen koirankakkaroskis.fi kampanjalla. Kiinnittämällä koirankakkaroskistarran omaan jäteastiaasi ilmoitat koiran ulkoiluttajille sallivasi jätöksen jättämisen omaan jäteastiaasi.
Koirankakkaroskistarroja saat kaupungintalon palvelupisteestä.

Ohessa luettelo ja kartta keräilypisteiden sijainnista. Karttaan merkitty myös koirien ulkoilualue.

 

 

KAKKELEIDEN SIJAINTI:

Keskusta:

Lamminranta:

Korkeavaha:

Linikkala:

Haudankorva:

Kuhala:

Talsoila:

Kuusto:  

Pispanmäki:

Paavola:

Kaikula:

Vieremä: