aA
Sisältöön »
 
 
aA
 

Yritystontit

Ilmakuva Kehräämölle, kuvassa pato ja piippuaukio
 
 

Yritystontit

Forssan kaupunki luo hyvät yrittämisen mahdollisuudet. Yritys-, tehdas-, ja liiketontteja löytyy muutamasta tuhannesta neliöstä kymmeniin hehtaareihin sekä valmiita kiinteistöjä ja muunneltavia toimitiloja tarpeen mukaan ja joustavasti. 

Kiimassuon ympäristöyritysalue, Envitech-alue

Alueella toimii jo yli 20 ympäristöalan yritystä. Alue on Suomen kärkeä lasinkierrätyksessä ja sillä on merkittävä asema valtakunnallisesti sähkö- ja elektroniikkaromun, pilaantuneen maan ja biojätteen käsittelyssä. Kiimassuolla tehdään myös biokaasua uusiutuvista raaka-aineista. Alue onkin kasvanut lyhyessä ajassa merkittäväksi materiaalivirtojen keskukseksi Pohjois-Euroopassa. 

Ratasmäen yritysalue

Noin 300 hehtaarin alue on noin kahden kilometrin päässä Forssan kaupungin keskustan palveluista. Alue sopii niin perinteiseen teollisuuteen kuin logistiikka- ja ympäristöalan toimintaankin. Erityisesti yritykset, joille elinkaariajattelu on tärkeää, voivat löytää Ratasmäestä merkittäviä synergiaetuja. 

Alueelle on erinomaiset yhteydet. Vieressä kulkee valtatie 2, josta on suora yhteys valtatie 10:lle. Tieyhteydet, vesi-ja viemäriverkosto, kaukolämpö, tietoliikenneverkot ja sähkö ovat kunnossa. Ratasmäen maaperä soveltuu hyvin rakentamiseen.

Kartta Etelä-Suomesta Forssan sijoittuminen suhteessa satamiin ja lentokenttiin sekä suurimpiin kaupunkeihin Helsinki, Tampere, Turku.

Muut yritysalueet

Lisäksi yritystontteja teollisuus- ja liiketoimintaan löytyy mm. Haision, Kuhalan, Kuuston, Pispanmäen ja Sortohaan alueilta.

 
 

Yhteystiedot

Yritystontit
Kaupungintalo 3. kerros
PL 62, Turuntie 18, 30101 Forssa

Antti Heinilä
tekninen johtaja
03 4141 5340
etunimi.sukunimi (at) forssa.fi

Aki Härmä
kaupungingeodeetti
03 4141 5330
etunimi.sukunimi (at) forssa.fi