Forssan liikuntaPALVELUT - kohti parempaa oloa!

Forssan liikuntapalvelut tarjoaa kuntalaisille kattavat liikuntamahdollisuudet. Meillä löytyy hyvät ja monipuoliset liikuntapaikat niin harrastelijoille kuin kilpaurheilijoille. Liikuntapalvelut järjestää myös matalan kynnyksen ryhmiä eri kohderyhmille. 

Forssan kaupunki on hyväksynyt Forssan ensimmäisen liikuntapoliittisen ohjelman vuosille 2022-2025. Ohjelma pyrkii antamaan päättäjille ja kuntalaisille tietoa liikuntapalveluiden nykytilasta ja haasteista sekä määrittelemään liikuntapalveluiden kehittämisen tavoitteet tulevaisuudessa. Tutustu ohjelmaan tästä (pdf).

AJANKOHTAISTA!


Henna Vikman-Heikkilä on aloittanut Forssa liikkeelle hankkeessa hankekoordinaattorina 9.4. alkaen. Hankkeen kärjet ovat alle kouluikäisten ja ikäihmisten liikuttaminen.

SYKSYN ESITTEET ON JULKAISTU

Kurkkaa syksyn 2024 esitteet liikuntaryhmät sivulta: Syksyn 2024 esitteet

Ryhmät starttaavat 26.8.

Ennen tätä on kuitenkin tulossa Pop-up tunteja sekä suosittu Vesijumppa-maratooni.

Pysy siis kuulolla, infoa on tulossa myöhemmin :) RASKAUDEN AIKAINEN LIIKE:

Luento + demo odottaville äideille 

Tiistaina 20.8 klo 17.00-18.30 Vesihelmen liikuntasalissa (2 krs.)

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN Hennalle p. 040 1591 237 


TAPAHTUMIA: 

- Puuhapiha-tapahtuma lapsille ja lapsiperheille Päiväkoti Augustinan pihalla keskiviikkona 14.8 klo 17.30-19.30.

- Puuhapiha-tapahtuma lapsille ja lapsiperheille Päiväkoti Axel Wahrenin pihalla tiistaina 10.9 klo 17.30-19.30. 

- Lapsiperhelauantai 12.10 Urheilutalo Feeniksissä. 


Liikuntaryhmistä:

Liikuntaryhmin voi tulla mukaan kesken kaudenkin! Uutuutena on, että forssalaisten työttömien on nyt mahdollista osallistua työikäisten ryhmiin kolmella eurolla. Todistus vain mukaan!  Lisätietoa ryhmistä www.forssa.fi/liikuntaryhmat

Jumppaohjeita kotiharjoitteluun löytyy sivulta www.forssa.fi/liikuntaohjeet sekä videoita Youtubesta Forssan liikuntatoimi kanavalta. 


LISÄTIETOJA LIIKUNTARYHMISTÄ: 

Erityisliikunnanohjaaja Sirpa Polo p. 040 523 8310, sirpa.polo@forssa.fi 

Hankekoordinaattori, Forssa liikkeelle hanke Henna Vikman-Heikkilä p. 040 1591 237, henna.vikman-heikkila@forssa.fi Liikuntaneuvonta ja -tarjonta:

Erityisliikunnanohjaaja Sirpa Polo antaa liikuntaneuvontaa tiistai päivisin. Ota yhteyttä Sirpaan ja varaa aikasi www.forssa.fi/liikuntaneuvonta . Syksyllä tulossa liikuntaneuvontaa myös perheille ja ikäihmisille ryhmämuotoisena.

Yhteytietoja liikuntaa tarjoavista seuroista, yhdistyksistä ja yksityisistä tahoista löytyy liikuntatarjontakalentereista ja harrastelukkarista www.forssa.fi/liikuntatarjonta 

 

LIIKUNTApaikkojen TILANVARAUS

Kaupunki vuokraa liikuntapaikkoja urheiluseuroille ja yhdistyksille.  Myös yksityishenkilöt, yritykset ja ulkopaikkakuntalaiset voivat vuokrata liikuntasaleja.  

Kausivarauksia anotaan toukokuun aikana, josta tiedotetaan paikallislehdessä.  Liikuntasalien ja urheilukentän anomukset ja lisätiedot Kauko Kanervalta, kauko.kanerva(at)forssa.fi. Jäähallien lisätiedot jani.simola(at)forssa.fi.

Liikuntasalien vuoroja voit tarkistella sekä tehdä hakemuksia lisävuoroille ja turnauksille Julius-tilanvarausjärjestelmän kautta. Huomaa ilmoittaa varauksen käyttötarkoitus Erityistoiveet -kohdassa.

Liikuntapaikkojen hinnasto (pdf) löytyy lomakeet kohdasta.