Päiväkodit

Lapset ratsastaa keppihevosilla

Päiväaikaista varhaiskasvatusta

päiväkodissa (arkisin klo 6.30 - 17.00, sopimuksen mukaan myös 5.30-17.30):

Akvarellin päiväkoti

sijaitsee Tölön alueella, 1.8.2022 toimintansa aloittaneessa Monitoimikeskus Akvarellissa. Päiväkodin kahdessa kerroksessa on lapsiryhmiä 1-5-vuotiaille sekä esioppilaille. Akvarellin päiväkodin läheisyydessä toimii Pikku-Akvarelli, jossa myös tarjotaan varhaiskasvatusta 1-5-vuotiaille lapsille sekä esioppilaille. 

Koijärven koulu-päiväkoti

sijaitsee rauhallisen luonnon keskellä. Koijärvellä liikutaan, retkeillään, tutkitaan ja opitaan luonnossa. Päiväkoti antaa kotipesän 1-5-vuotiaille ja esioppilaille.   

 Päiväkoti Augustina

sijaitsee kaupungin keskustassa perinteikkäässä rakennuksessa. Augustinassa tarjotaan lapsille varhaiskasvatusta  yksivuotiaasta esiopetuksen alkuun asti. 

Päiväkoti Axel Wahren

toimii Kehräämöalueella toisen kerroksen avarissa ja valoisissa tiloissa. Aidattu ulkoilualue on Wahrenin puistossa. Päiväkodissa on lapsiryhmiä  1-5 vuotiaille ja esioppilaille.


ympärivuorokautista varhaiskasvatusta

Pihakoivun päiväkoti

on vuorohoitoyksikkö. Päiväkodissa on neljä ryhmää, joista yksi on esiopetusryhmä.  Ryhmät ovat auki klo. 5.30 - 22.30 ja tarvittaessa tarjoamme yö-, arkipyhä- sekä viikonloppuhoitoa.

Vuorohoidon järjestämisen periaatteet (pdf)

Poikkeukset aukioloajoissa

Talvilomaviikolla (vko 9), heinäkuussa sekä joulun ja uuden vuoden välipäivinä toimintaa keskitetään palvelutarpeen mukaisesti. Avoinna olevat päiväkodit ilmoitetaan huoltajille hyvissä ajoin ennen ko. ajankohtaa.