Päiväkodit

Lapset ratsastaa keppihevosilla

Päiväaikaista varhaiskasvatusta

päiväkodissa (arkisin klo 6.30 - 17.00, sopimuksen mukaan myös 5.30-17.30):

Kurjenpesän päiväkoti

varhaiskasvatusta toteutetaan montessoripedagogiikkaa soveltaen. Kurjenpesässä on lapsiryhmiä alle kolmevuotiaille ja ryhmiä joissa lasten iät voivat vaihdella kahdesta vuodesta esiopetusikään asti. Päiväkoti sijaitsee Kuhalan koulun ja Feenikshallin välittömässä läheisyydessä.

Koijärven koulu-päiväkoti

sijaitsee rauhallisen luonnon keskellä. Koijärvellä liikutaan, retkeillään, tutkitaan ja opitaan luonnossa. Päiväkoti antaa kotipesän Karhunpennuille (1-3 v.), Ketunpojille (3-5 v.), Ketuille (5 v.) ja Ilveksille (eskarit).   

 Päiväkoti Augustina

sijaitsee kaupungin keskustassa perinteikkäässä rakennuksessa. Augustinassa tarjotaan lapsille varhaiskasvatusta  yksivuotiaasta esiopetuksen alkuun asti. 

Päiväkoti Axel Wahren

toimii Kehräämöalueella toisen kerroksen avarissa ja valoisissa tiloissa. Aidattu ulkoilualue on Wahrenin puistossa. Päiväkodissa on lapsiryhmiä  2-5 vuotiaille ja esioppilaille.

Taikatuulen päiväkoti

sijaitsee Tölön asuinalueen keskellä, aivan Tölön koulun naapurissa. Tarjoamme varhaiskasvatusta 1-5 vuotiaille lapsille.

ympärivuorokautista varhaiskasvatusta

Pihakoivun päiväkoti

on vuorohoitoyksikkö. Päiväkodissa on neljä ryhmää, joista yksi on esiopetusryhmä.  Ryhmät ovat auki klo. 5.30 - 22.30 ja tarvittaessa tarjoamme yö-, arkipyhä- sekä viikonloppuhoitoa.

Vuorohoidon järjestämisen periaatteet (pdf)

Poikkeukset aukioloajoissa

Talvilomaviikolla (vko 9), heinäkuussa sekä joulun ja uuden vuoden välipäivinä toimintaa keskitetään palvelutarpeen mukaisesti. Avoinna olevat päiväkodit ilmoitetaan huoltajille hyvissä ajoin ennen ko. ajankohtaa.