Forssan kaupungin työllisyyspalvelut - Työvoitto

Tervetuloa asioimaan, kuinka voimme auttaa?

Kattavat palvelut ja palveluohjauksen nuorille alle 30-vuotiaille löydät Ohjaamo-palvelupisteestä linja-autoasemalta ja aikuisille yli 30-vuotiaille työttömille työnhakijoille Työvoitto-palvelupisteestä Kartanonkatu 10:stä. 

Tarjoamme myös palkkatukityöllistymisen mahdollisuuksia forssalaisille työnhakijoille. Avoimet palkkatukipaikat löytyvät listattuna palkkatukityöllistymisen sivulta

Työnantajille, yrityksille ja yhdistyksille tarjoamme ratkaisuja työllistämiseen. Neuvomme ja autamme työnantajia erilaisissa tavoissa työllistää ja autamme tarvittavassa paperityössä. Otamme nopeasti yhteyttä! Työvoiton tehtävä on edistää työvoiman löytämistä.

Tehdään yhdessä työvoitto! 

Ajankohtaista

Tekijä2024 Forssa opinto- ja rekrytapahtuma 30.1.2024  Prisma-keskuksessa

Työllistymisen, oppimisen ja verkostoitumisen suurtapahtuma TEKIJÄ2024 Forssa järjestetään tiistaina 30.1.2024 Prisma-keskuksessa. Tapahtuma kokoaa yhteen Forssan seudun työnhakijat, opiskelijat, yrittäjyydestä kiinnostuneet sekä työnantajat, oppilaitokset ja työllisyyden hoidon toimijat. Tapahtuma järjestetään jo 11. kertaa. 

Tapahtumassa on esillä avoimia työ- ja kesätyöpaikkoja, opiskelumahdollisuuksia sekä opinnäytetyö- ja harjoittelumahdollisuuksia. Osa työnantajista haastattelee hakijoita jo tapahtumassa. Tapahtumasta löydät myös vinkkejä työnhakuun ja ammatinvalintaan.

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Lisätiedot tapahtumasta:
https://tekijatapahtuma.fi/

17.1.2022 Työpajoilta osaamista uudistuksen myötä

Työllisyyspalvelujen työpajat ovat uudistuneet. Forssan kaupungin työpajat sijaitsevat Työvalmennuskeskus Aktiivissa (Perkiöntie 3) ja Nuorten Työpajalla (Hämeentie 37). Asiakkaille tämä tarkoittaa parempia mahdollisuuksia tutustua ja kokeilla eri aloja sekä syventää osaamistaan ja taitojaan erilaisissa ammatillisissa tehtävissä. Työpajat tarjoavat yli 30 erilaista ohjattua ja tavoitteellista oppimisympäristöä, joiden valitseminen on joustavaa. Aloja, joita valmennuksella tuettuna voi harjoitella, ovat esimerkiksi teollisuuden, kuljetuksen ja kaupan alat. Uudistettu työpajatoiminta tarjoaa asiakkaille henkilökohtaisen tavan edetä, turvallisen työyhteisön ja motivoivaa harjoittelua.