Palkkatukityöllistyminen

Jos työttömyys pitkittyy, osaamisessa on puutteita tai vamma tai sairaus vaikuttaa työssä selviytymiseen, TE-toimisto voi tukea työttömän työnhakijan työllistymistä palkkatuella. Tukea voi saada työllistymiseen sekä yrityksiin, kunnalle että yhdistyksiin. Tuen määrä ja laajuus vaihtelevat ja työnhakija voi tarkistaa oman palkkatukioikeutensa TE-toimistosta.

Forssan kaupungin työllistää vuosittain useita henkilöitä palkkatuella erilaisiin tehtäviin. Isoimpia työllistäviä yksiköitä ovat Työvalmennuskeskus Aktiivi ja Nuorten työpajat. Lisäksi meillä on tarjolla vaihtelevia tehtäviä Forssan kaupungin työllisyyspalveluissa ja myös eri kaupungin yksiköissä. Teemme myös tiivistä yhteistyötä työllistävien yhdistyksien ja yhdistystyöllistymistä hoitavan Tripla-hankkeen kanssa. Kunnan ja yhdistyksien palkkatukityöllistymismahdollisuudet ovat hyvä vaihtoehto, kun työttömyys on pitkittynyt.

Forssan kaupungin palkkatukityömahdollisuudet ovat tarkoitettu ensisijaisesti forssalaisille työnhakijoille, joiden työttömyys on pitkittynyt.

Mikäli haluat kysyä lisää palkkatukityöllistymisen mahdollisuuksista Forssan kaupungilla, ota yhteyttä työllisyysasiantuntija  Satu Kaskiseen.

Tällä hetkellä avoinna olevat palkkatukipaikat forssan kaupungilla


Työpajan työntekijä, puu- ja logistiikkapaja, Forssan kaupungin työllisyyspalvelut

 Nuorten työpajalle Hämeentielle etsitään palkkatuella työntekijää ruokakuljetukseen. Henkilöltä tulisi löytyä kiinnostusta logistiikka-alan tehtäviin. Työtehtävänä on pääasiassa ruokien kuljettaminen mm. kouluille ja päiväkoteihin. Vaatimuksena on ajokortti (ei tarvita kuorma-autokorttia) ja hyvä fyysinen kunto. Kyky noudattaa kiireisiäkin aikatauluja on tärkeää. Työaika on 33 h / vko.

Arvostamme joustavuutta, valmiutta vaihteleviin tehtäviin ja hyvää asennetta työntekoon.  

Valittavilla henkilöillä tulee olla oikeus kunnan palkkatukitöihin. Oman palkkatukioikeutesi voit varmistaa TE-toimistosta.

Lisätiedot: Carita Hartikainen, 050 9170 851 tai carita.hartikainen@forssa.fi 

Vaihetyöntekijä, Työvalmennuskeskus Aktiivi, Forssan kaupungin työllisyyspalvelut 

Työvalmennuskeskus Aktiivi työllistää vuosittain useita henkilöitä palkkatuella. Aktiivissa tehtävä työ on kevyttä pääosin istuen tehtävää kokoonpanotyötä. Osa työtehtävistä tehdään koneella. Työssä vaaditaan tarkkuutta, huolellisuutta ja keskittymiskykyä. Hyvä näkö ja sorminäppäryys ovat myös tarpeen.  

Tarjoamme mahdollisuuden päästä tekemään teollisuuden työtä mukavassa työporukassa ja tukea myös jatkopolkujen löytämiseen.  

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla palkkatukioikeus kunnan työtehtäviin. Työn kesto on 6 kk.  

Lisätiedot ja hakemukset: Satu Kaskinen, 040 529 5702 tai satu.kaskinen@forssa.fi


palkkatukipaikat yhdistyksissä 


TriPla II-hankkeen palkkatukipaikat

TriPla II -hanke on Forssan, Hämeenlinnan ja Riihimäen seudulla toimiva välityömarkkinahanke. Valtaosa seudun yhdistystyöllistämisestä hoidetaan TriPla II-hankkeen kautta. Yhdistyksiin työllistyminen vaatii yleensä korkeimman palkkatuen, johon on oikeutettu mikäli työttömyys on kestänyt 24 kk 28 kk aikana. TriPla II-hankkeen avoimista työpaikoista löytää lisää tietoa hankkeen nettisivuilta ja facebookista (@triplahanke). Vastaava työvalmentaja Tarja Salko-Simola antaa myös lisätietoja: tarja.salko-simola@triplahanke.fi tai 050 361 9395.

TriPla II -hanke


Kauppakassityöntekijä, Ystävän Kammari

Oletko ollut työttömänä jo pidempään? Onko sinulle auto käytössä? Haluatko tehdä itsenäistä työtä ikäihmisten kanssa?

Ystävän Kammari työllistää vuosittain useita henkilöitä kauppakassi-työhön. Kauppakassi on palvelu ikäihmisille ja heille, jotka eivät itse suoriudu kauppa-asioinnistaan.

Työ on palkkatuella tuettu, 6kk:n määräaikainen työtehtävä ja työaika on viikossa 22,5 h. Työnantajana toimii yhdistys, jolloin palkkatuen edellytyksenä on vähintään 24 kk työttömyyttä 28 kk aikana. Palkkatukioikeutesi voit tarkistaa TE-toimistosta.

Lisätiedot: Sari Junttila-Alho (ma-pe klo 9-14), 050 588 9644