Forssa - yrittämisen kaupunki                

Forssa tunnetaan rakennustuoteteollisuuden, elektroniikan, graafisen alan, metallin, elintarviketeollisuuden sekä ympäristöalan yritystoiminnasta ja osaamisestaan. Kärkitoimialoiksi on nostettu ympäristöliiketoiminta ja energia, hyvinvointi, vihreä logistiikka ja teknologia.
 
Forssassa hyvillä yhteyksillä tarkoitetaan myös hyviä business-yhteyksiä ja hyvää tukiverkostoa. Forssan seudulla on Luonnonvarakeskuksen tutkimus- ja asiantuntijaorganisaation ammattilaiset ja useita yritystoiminnan osaamiskeskittymiä. Forssan ympäristöliiketoiminnan Envitech-alue on yksi monipuolisimmista ympäristöosaamisen keskittymistä Euroopassa. Forssa on todellinen uusien innovaatioiden koti.
 
Forssan sijainti keskellä Etelä-Suomea, valtateiden 2 ja 10 risteyksessä, on yritykselle hyvä paikka sijoittua. Myös Forssan oppilaitoksien koulutus Hämeen ammattikorkeakoulussa ja Forssan ammatti-instituutissa sekä aikuiskoulutus Faktiassa takaavat osaavan ja ammattitaitoisen työvoiman saatavuuden.
 
Forssan kaupunki luo hyvät yrittämisen mahdollisuudet. Yritys-, tehdas- ja liiketontteja löytyy muutamasta tuhannesta neliöstä kymmeniin hehtaareihin sekä valmiita kiinteistöjä ja muunneltavia toimitiloja - tarpeen mukaan ja joustavasti.

Tervetuloa tekemään, yrittämään ja menestymään Forssaan!