Uutiset

Viisi vinkkiä viikonlopulle

01.12.2023

Viisi vinkkiä viikonlopulle

Viikonloppu tuo tullessaan monenlaista jouluista tapahtumaa. Lue viisi vinkkiä joulukuun ensimmäiselle viikonlopulle.

 

Tässä on viisi vinkkiä viikonlopulle.

Lauantai 2.12.

Kehräämön perhelauantaita vietetään jouluisissa tunnelmissa kello 10-14. Tarjolla on runsaasti tekemistä koko perheelle. Ohjelmaa on Nuorisotila Kuutamolla, kirjastolla, Forssan museolla sekä Luontomuseolla. Kehräämöalueella kiertelee pikkutonttuja. 

 Forssan Joulumarkkinat Pilvenmäen raviradalla lauantaina kello 10-17. Paikalla joulupukki ja haliponit sekä lapsille muuta ohjelmaa. Raviradalla juostaan pikkujouluravit kello 17.40-21 ja Ravintola Valtikassa ravien jälkeen esiintymässä stand up -keikkoineen Viivi Kuusela sekä Tero Tiittanen. Tapahtumajuontaja kiertää alueella, ja käy haastattelemassa muun muassa myyjiä. Pilvenmäen kahviopisteellä myynnissä joulupuuroa ja kahviotuotteita sekä ulkona makkaramyynti.

 Kehräämön valopolun avajaiset lauantaina kello 15 Forssan museon edessä. Valopolun avaajana toimii kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kaisa Lepola. 

 Valopolku koostuu lukuisista valoista, jotka Kehräämön päärakennusta kiertäen korostavat Kehräämöalueen upeaa historiallista miljöötä. Mielenkiintoisia yksityiskohtia löytyy niin Kehräämön seinistä, puista kuin Kuhalankosken padoltakin.

 Valopolulle on vapaa pääsy. Valopolun upeat valot syttyvät hämärän tullen ja ovat parhaimmillaan ilta-aikaan. Valopolku on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä Forssan kaupungin ja MBP Productionin kanssa.

 Wahren-opiston ja Lounais-Hämeen Musiikkiopiston kuorojen konsertti kello 18 Forssan kirkossa.

 Sunnuntai 3.12.

 Forssan torilla Forssan Seudun Yrittäjänaiset ry:n järjestämä Forssan joulunavaus kello 16-18. Ohjelmassa mm. joulupuuroa, talutusratsastusta, koiravaljakkoja, VPK:n paloauto sekä monenlaista muuta jouluista mukavaa. Paikalla myös Joulupukki ja joulumuori. 

Vaikka tällä kertaa vinkit ovatkin jouluisia, niin tapahtuu sitä viikonloppuna myös monenlaista muuta. On koripalloa, jääkiekkoa, teatteria, näyttelyitä ynnä muuta mukavaa. Näistä, kuten muistakin tapahtumista on lisätietoa kaupungin verkkosivujen tapahtumakalenterissa.