Uutiset

Viisi vinkkiä viikonlopulle

20.10.2023

Viisi vinkkiä viikonlopulle

Tälle viikonlopulle on tarjolla ohjelmaa muun muassa musiikin ja kuvataiteen ystäville, penkkiurheilijoille sekä vesipedoille. Lue viisi vinkkiä viikonlopulle.

 

Tässä on viisi vinkkiä viikonlopulle.

Perjantai 20.10.

Antti Alanko esiintyy Forssan kaupunginkirjastossa kello 17. Alanko on turkulainen muusikko, joka soittaa akustista kitaraa hyödyntäen Loop -pedaalia ja delay -efektejä. Hänen musiikissaan kuullaan myös Weissenborn lap steel -kitaraa. Antti Alanko julkaisi vuonna 2017 albumin "Minne mieleni pakenet", jossa Alanko luo arvoituksellisia tunnelmia. Hän soittaa myös Ville Pirisen kanssa Devil Box -nimisessä duossa.

Näyttelytila Vinkkelissä esillä 4.10.-3.11. Kuhankosken Killan syysnäyttely. Näyttely on avoinna kirjaston aukioloaikoina ma-to klo 11-19, pe klo 11-17 ja la klo 10-14.

Lauantai 21.10.

Mestis: Forssan Palloseuran kotiottelu Forssan jäähallissa lauantaina kello 17:00. Lisätiedot Forssan Palloseura.

Näyttely esittelee tuttuja materiaaleja uusissa, orgaanisissa muodoissa. Inspiraationa teoksille ovat muun muassa ihmiskehon liike ja ulottuvuudet. Teipein, puikoin -näyttelyn teoksissa arkipäiväiset, tutut materiaalit kuten maalarinteippi ja valmisvaatteet taipuvat uusiin orgaanisiin muotoihin, joiden kaltaisia voisi löytyä vaikkapa syvänmeren tutkimattomalta pohjalta tai mikroskoopin linssin alta.

Galleria Moletti on avoinna ti-pe klo 10-16, la klo10-14, su klo 12-16. Galleria Molettiin on vapaa pääsy.

Sunnuntai 22.10.

Syyslomaviikon voi päättää vesihelmen puuhapäiviin. Aaltoaltaassa patjat ja renkaat nostavat vesileikit aivan uudelle tasolle. Lisätiedot: Vesihelmi

Näistä ja muistakin tapahtumista on lisätietoa kaupungin verkkosivujen tapahtumakalenterissa.