Uutiset

Viisi vinkkiä viikonlopulle

13.10.2023

Viisi vinkkiä viikonlopulle

Tälle viikonlopulle on tarjolla ohjelmaa muun muassa kuvataiteen ystäville, puistojuoksijoille sekä lapsiperheille. Lue viisi vinkkiä viikonlopulle.

 

Tässä on viisi vinkkiä viikonlopulle.

Perjantai 13.10.

Vesihelmessä virittäydytään syyslomatunnelmiin vesidiscon avulla. Discomusa jytää perjantaina kello 18-20. Lisätiedot: Vesihelmi

Galleria Omenassa on lokakuussa esillä Marjut Leskisen maalauksia. Galleria on avoinna torstaista sunnuntaihin kello 11-16.

Lauantai 14.10.

Lapsiperhelauantai on lapsille ja lapsiperheille suunnattu toiminnallinen tapahtuma. Tapahtuma järjestetään Urheilutalo Feeniksissä lauantaina 14.10. kello 10-14 ja se on ilmainen. Toimintapisteillä on mahdollista muun muassa leikkiä, liikkua ja askarrella. Taikuri Jari hauskuttaa kello 11 ja 13. Pihalta löytyy paloauto ja kirjastoauto. Tapahtumaa ovat järjestämässä Forssan kaupungin yksiköt sekä urheiluseurat, Oma Häme, seurakunnat ja muut paikalliset lapsitoimijat.

Näyttely esittelee tuttuja materiaaleja uusissa, orgaanisissa muodoissa. Inspiraationa teoksille ovat muun muassa ihmiskehon liike ja ulottuvuudet. Teipein, puikoin -näyttelyn teoksissa arkipäiväiset, tutut materiaalit kuten maalarinteippi ja valmisvaatteet taipuvat uusiin orgaanisiin muotoihin, joiden kaltaisia voisi löytyä vaikkapa syvänmeren tutkimattomalta pohjalta tai mikroskoopin linssin alta.

Galleria Moletti on avoinna ti-pe klo 10-16, la klo10-14, su klo 12-16. Galleria Molettiin on vapaa pääsy.

Sunnuntai 15.10.

Forssan Lehden Puistojuoksu ja -kävely järjestetään sunnuntaina kello 12:00. Ilmoittautuminen ja numerolaput Vesihelmeltä, lähtö juoksuun Keskuskadulta. Matkoina Puistojuoksussa ovat 5,8 km, 11,2 km sekä puolimaraton. Ilmoittautuminen alkaa tuntia ennen lähtöä ja päättyy 15 minuuttia ennen lähtöä. Lisätiedot: Forssan Salama

Näistä ja muistakin tapahtumista on lisätietoa kaupungin verkkosivujen tapahtumakalenterissa.