Uutiset

YHYKE-hankkeen Luonnonvarojen kestävä käyttö ja oikeudenmukaisuus -työpaja tiistaina 13.6.2023

12.06.2023

YHYKE-hankkeen Luonnonvarojen kestävä käyttö ja oikeudenmukaisuus -työpaja tiistaina 13.6.2023

Tiistaina 13.6.2023 kello 17-19 järjestetään YHYKE-hankkeen Luonnonvarojen kestävä käyttö ja oikeudenmukaisuus -työpaja. Tilaisuus järjestetään etänä.

 

Millaista on oikeudenmukainen luonnonvarojen käyttö maaseuduilla ja mitä sen toteutuminen edellyttää?

Tervetuloa YHYKE-hankkeen Luonnonvarojen kestävä käyttö ja oikeudenmukaisuus -työpajaan tiistaina 13.6. klo 17—19! Tilaisuus järjestetään etänä (ks. linkki alla). Työpaja on suunnattu Forssan ja Tammelan paikallisille toimijoille ja kuntalaisille. Työpajassa kuullaan alustus tammikuussa seitsemässä kunnassa toteutetun Luonnonvarojen kestävä käyttö ja oikeudenmukaisuus -kyselyn tuloksista. Tämän jälkeen vuorossa on pureutumista kyselystä nousseisiin teemoihin ja mahdollisiin kehityskohtiin. Forssan ja Tammelan kunnista kyselyyn vastasi yhteensä 82 henkilöä.

Linkki etätilaisuuteen.

YHYKE on maa- ja metsätalousministeriön rahoittama maaseutupolitiikan neuvoston tutkimus- ja kehittämishanke. YHYKE-hankkeen toteuttaa Itä-Suomen yliopiston tutkijat ja se tuottaa tutkimustiedon lisäksi maaseutupoliittisia suosituksia oikeudenmukaisesta luonnonvarojen käytöstä maaseudulla. Lisätietoja työpajasta ja hankkeesta: johanna.leino@uef.fi

Tervetuloa mukaan keskustelemaan!”