Uutiset

Viisi vinkkiä viikonlopulle

02.06.2023

Viisi vinkkiä viikonlopulle

Kesäkuun ensimmäiselle viikonlopulle on tarjolla niin taidetta, koulujen päättärit kuin kirppistäkin. Lue viisi vinkkiä viikonlopulle.

 

Tässä viisi vinkkiä viikonlopulle. Näistä ja muistakin tapahtumista on lisätietoa tapahtumakalenterissa

LAUANTAI 3.6.2023

Forssan luontomuseo: Kurkikuiskaaja - Koijärvi

Tapio Tuomelan valokuvia Kurkikuiskaajana tunnetun Jouko Alhaisen kurkihoitolasta sekä Seppo Pessisen luontoaiheisia kollaaseja. Forssan luontomuseo on  avoinna viikonloppuna kello 11-15.

Takaronttikirppis

Lauantaina Forssan torilla järjestetään kesän ensimmäinen Takaronttikirppis kello 7-14. Ilmoittautumisia ei tarvitse tehdä, vaan torille voi tulla ilmaiseksi myymään kirpputoritavaraa autonsa takaluukusta.

Koulujen päättärit

Koulujen päätöstapahtuma järjestetään taas Statuksessa! Tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti yläasteikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Alaikäraja on K12. Tilaisuus on täysin päihteetön, eli siellä ei saa olla päihteiden vaikutuksen alaisena tai kantaa mukanaan päihteitä.

Lukuvuoden koulu-urakan päätösbileissä luvassa mm. pientä syötävää, juotavaa ja huikeaa livemusiikkia, josta vastaavat Räpfaija, Pentton ja Rivo!

Tapahtuman järjestää Forssan seudun nuorisotoimet yhteistyössä Statuksen kanssa.

SUNNUNTAI 4.6.2023

Galleria Omena: Helena Simulan taidetta

Galleria Omenassa on esillä kesäkuussa Helena Simulan taidetta. Galleria on avoinna to-su kello 11-16.

Galleria Moletti: Elizabeth San Miguel: Reiän AnatOmia

Taidetta kirjasta - kirjojen taidetta. Elisabeth San Miguel kierrättää vanhat kirjat uuteen elämään visuaalisina teoksina. Galleria Moletti on avoinna viikonloppuna kello 12-16.