Uutiset

Viisi vinkkiä viikonlopulle

12.05.2023

Viisi vinkkiä viikonlopulle

Toukokuun toiselle viikonlopulle on tarjolla muun muassa teatteria, näyttelyitä sekä rompetori. Lue viisi vinkkiä viikonlopulle.

 

Tässä viisi vinkkiä viikonlopulle. Näistä ja muistakin tapahtumista on lisätietoa tapahtumakalenterissa

LAUANTAI 13.5.2023

Rompetori Pilvenmäellä

LC Forssan perinteinen rompetori Pilvenmäen raviradalla lauantaina 13.5. kello 9-14. 

Lisätietoa rompetorista

Improvisaatioteatteri: Neljäs Seinä 15v - Naurun paluu -klubi

Improvisaatioteatteri Neljäs Seinä esittää kevään neljännen ja viimeisen esityksensä lauantaina 13.5. kello 19 Ravintola Pikku Pistrinasta.  Luvassa on improvisoitua komediaa, koskettavia hetkiä, musiikin riemua sekä hammasrivin täydeltä naurunremakkaa!

Lisätiedot ja liput: Neljäs Seinä

Forssan Teatteri: Professori Benjamin Bond ja suuri seikkailu

Koko perheen tapahtumarikas seikkailunäytelmä saa ensi-iltansa Forssan Teatterissa lauantaina 13.5. kello 14:00. Näytelmän esittää Forssan Teatterissa vieraileva Ihan Koirana Mennään – esittävän taiteen yhdistys ry.

Lisätiedot: Forssan Teatteri

SUNNUNTAI 14.5.2023

Forssan luontomuseo: Kurkikuiskaaja - Koijärvi

Tapio Tuomelan valokuvia Kurkikuiskaajana tunnetun Jouko Alhaisen kurkihoitolasta sekä Seppo Pessisen luontoaiheisia kollaaseja. Mukana myös Jouko Alhaisen valikoimia valokuvia Koijärvi-liikkeen ajoilta. Forssan luontomuseo on avoinna viikonloppuna lauantaina kello 10-14 ja sunnuntaina kello 12-16.

Lentoon - Forssan kuvataidekoulun lopputyönäyttely & projektiryhmä

Galleria Moletissa on esillä Forssan lasten ja nuorten kuvataidekoulun lopputyönäyttely, joka koostuu muun muassa maalauksista, keramiikasta ja valokuvista. Mukana näyttelyssä on lopputöiden lisäksi projektiryhmäläisten teoksia. Galleria Moletti on avoinna viikonloppuna lauantaina kello 10-14 ja sunnuntaina kello 12-16.