Uutiset

Kevään tiedotuslehti on julkaistu

16.05.2023

Kevään tiedotuslehti on julkaistu

Forssan 100-vuotisjuhlavuoteen painottuva kevään 2023 tiedotuslehti on julkaistu ja se jaettiin kotitalouksiin toukokuun alussa. Lehti on nyt julkaistu myös helppolukuisena interaktiivisena verkkoversiona.

 

Forssan kaupunki julkaisee vuosittain kaksi tiedotuslehteä; matkailuun ja asumiseen painottuva lehti ilmestyy keväällä ja yrittämiseen ja koulutukseen painottuva lehti syksyllä.

Forssan kaupungin tiedotuslehden kansi, jossa on mosaiikkikuvana forssalaisia henkilöitä sekä lisäksi juhlavuoden värikäs logo.

Kevään 2023 tiedotuslehti sisältää uutisia ja ajankohtaisia asioita kaupungin palveluista sekä kattavasti asiaa Forssa 100 -juhlavuodesta.  Kevään lehdessä on asiaa lisäksi muun muassa ekologisen järkivihreyden tiekartasta sekä uudistuneista tapahtumista; Suvi-Illasta, Holjista sekä Forssan messuista.

Kotitalouksiin jaetun lehden voi lisäksi noutaa itselleen esimerkiksi Forssan kaupungintalolta, Vesihelmestä sekä Forssan kaupunginkirjastolta. Lisäksi lehdestä on luettavissa interaktiivinen verkkoversio.