Uutiset

Viisi vinkkiä viikonlopulle

05.05.2023

Viisi vinkkiä viikonlopulle

Viikonlopulle on kattavasti ohjelmaa tarjolla, on Kalamarkkinaa, Hyvinvointiviikkoa sekä Forssan 100-vuotisjuhla. Lue viisi vinkkiä viikonlopulle.

 

Viikonlopulle on kattavasti ohjelmaa tarjolla, on Kalamarkkinaa, Hyvinvointiviikkoa sekä Forssan 100-vuotisjuhla. Tässä viisi vinkkiä viikonlopulle. Näistä ja muistakin tapahtumista on lisätietoa tapahtumakalenterissa.

Perjantai 5.5.2023

Forssan Teatteri: Monte-Criston kreivi

Alexandre Dumas vanhemman klassikkotarina petoksesta ja rakkaudesta nähdään Forssan Teatterin lavalla kello 19.

Lisätiedot: Forssan Teatteri

LAUANTAI 6.5.2023

Forssan Hyvinvointiviikko: Lapsiperhepäivä

Lauantaina 6.5. kirjaston pihalla leikitetään ja laulatetaan lapsia ja Yhtiönpuistossa on tarjolla ponin talutusratsastusta. Kirjastossa esitellään huoltajille erilaisia vanhemmuuden tuen malleja ja lapset pääsevät rakentamaan palapelejä – sekä tietysti katselemaan ja lukemaan kirjoja. Myös Luontomuseo on auki tänä Lapsiperhepäivänä.  Ohjelma alkaa kello 10 alkaen.

Lisätietoa Hyvinvointiviikon ohjelmasta.

Forssan Kalamarkkinat

Perinteiset Kalamarkkinat Patoaukealla ja Piipputorilla lauantaina 6.5.2023 kello 9-15.

SUNNUNTAI 7.5.2023

Forssan 100-vuotisjuhla

Forssan 100-vuotisjuhlia vietetään urheilutalo Feeniksissä sunnuntaina 7.5.2023 kello 13 alkaen. Juhlan ohjelma koostuu muun muassa musiikista, puheista, lausunnasta, huomioimisista sekä kahvituksesta. 

Juhlassa saadaan nauttia säveltäjä Teemu Mastovaaran Elementtejä Forssasta -teoksen kantaesityksestä.  Tervetulopuheen pitää Forssan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kaisa Lepola, onnittelupuheen puolestaan maakuntajohtaja Toni K. Laine ja varsinaisen juhlapuheen tieteen akateemikko Markku Kulmala. 

Juhlan päätteeksi tarjolla on täytekakkukahvit 500 hengelle. Tapahtuma on kaikille avoin. Vapaa pääsy.

Tervetuloa juhlimaan Forssaa!

Runokonsertti: Näin unta kesästä kerran

Runokonsertti: Näin unta kesästä kerran järjestetään Forssan Järjestöjentalolla sunnuntaina 7.5.2023 kello 15:00.  Seela Sella tulkitsee Eino Leinon runoja musiikin säestämänä.