Uutiset

Viisi vinkkiä viikonlopulle

06.04.2023

Viisi vinkkiä viikonlopulle

Tapahtumakalenterissa riittää pääsiäiselle mukavasti ohjelmaa. Lue viisi vinkkiä viikonlopulle.

 

Pääsiäisenä on monenlaista ohjelmaa tarjolla kulttuurista koripalloon. Tässä viisi vinkkiä viikonlopulle. Näistä ja muistakin tapahtumista on lisätietoa tapahtumakalenterissa.

LAUANTAI 8.4.2023

Pääsiäismarkkinat Forssan kauppatorilla

Pääsiäismarkkinat Forssan kauppatorilla lauantaina 8.4.2023 kello 7-14. Tori täynnä eri alojen kauppiaita. Tervetuloa markkinatunnelmaan!

Jaana Saario: Harmaan sävyt

Harmaan sävyt-näyttelyn lyijykynätöiden ja tussimaalausten avulla taiteilija käsittelee mm. sodan aiheuttamia surun tunteita. Jaana Saarion näyttely on esillä Galleria Moletissa 23.4.2023 asti. Galleria Moletti on viikonloppuna avoinna lauantaina kello 10-14 sekä sunnuntaina kello 12-16..

Elokuvia: Bio-Kaari & Elävienkuvien teatteri

Pääsiäisenä riittää elokuvia katsottavaksi. Sekä Bio-Kaaressa että Elävienkuvien teatterissa on runsaasti elokuvia ohjelmistossa.

Lisätiedot:
Elävienkuvien teatteri
Bio-Kaari

sunnuntai 9.4.2023

Forssan Alku - Peli-Karhut

Naisten korisliigassa ollaan jännän äärellä, kun Forssan Alku kohtaa välieräsarjan neljännessä ottelussa Peli-Karhut. Ottelu pelataan urheilutalo Feeniksissä kello 17:00 alkaen.

Forssan Teatteri: Monte-Criston kreivi

Alexandre Dumas vanhemman (1802-1870) klassikkotarina petoksesta ja rakkaudesta Forssan Teatterin lavalla! Esitys alkaa kello 14:00.

Lisätiedot: Forssan Teatteri