Uutiset

Viisi vinkkiä viikonlopulle

03.02.2023

Viisi vinkkiä viikonlopulle

Viikonvaihteessa kaupungissa on monipuolista ohjelmaa tarjolla. Lue viisi vinkkiä viikonlopulle.

 

Viikonlopun ohjelmassa on jokaiselle jotakin. On teatteria, raveja, taidenäyttelyitä ja monenlaista muuta mielenkiintoista toimintaa. Näistä ja muistakin tapahtumista on lisätietoa tapahtumakalenterissa.

Perjantai 3.2.2023

Vuoden avausravit

Perjantaina ravataan Pilvenmäellä kello 18 alkaen. Ravit ovat ilmaisravit ja Pilvenmäen ravinaisten grillistä on tarjolla ilmaiset makkarat raviyleisölle.

Lauantai 4.2.2023

Kuhankosken Kilta: Vuosinäyttely

Näyttelyn teema on "Forssa 100" ja näyttely on osa Forssan kaupungin juhlavuoden tapahtumia. Näyttelyn suunnittelu- ja ripustusryhmä: Taika Oja, Outi Rämö ja Auli Vaha. Näyttely on avoinna kirjaston asiakaspalveluaikoina perjantaina 11-17 ja lauantaina 10-14. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Veera Nivalainen: Sharing fruit and other intimate encounters

Galleria Moletin helmikuun näyttely koostuu skannografeista ja valokuvista muodostuvasta valokuvateoksesta. Kokonaisuudessa liikutaan hedelmänkuorien, kukkasten, hyönteisten, arki-aamupalojen, hampaiden pesujen, haavoittuvaisuuden, läheisyyden ja kosketuksen maailmoissa. Näyttely on avoinna perjantaina 10-16, lauantaina 10-14 ja sunnuntaina 12-16.

Sunnuntai 5.2.2023

Forssan Teatteri: Kuinka te kehtaatte

Stand-upia ja perinteistä näytelmää sekoittava esitys, jossa Timo Lavikainen ja Pasi Karppi esittävät kahdestaan kaikki näytelmän roolit. Esityksen suositusikäraja on 15 vuotta. Lisänäytös esitetään kello 17.

Lisätiedot: Forssan Teatteri

Kevättä kohti - Runebergin päivän lounaskonsertti

Forssan seurakuntatalossa järjestetään Runebergin päivän lounaskonsertti kello 13. Runebergin päivän lounaskonsertissa nautitaan musiikista ja ukrainalaisten kokkien valmistamasta lounaasta. Lounaaseen kuuluu kasvis-borssikeitto, kompottijuoma, leipä ja levite. Jälkiruoaksi tarjotaan hunajakakkua kahvin tai teen kera. Musiikista vastaavat pianotaiteilija Ani Järvinen-Vesala, viulisti Hanna Rajala ja laulaja Heikki Leino. Tapahtuman järjestävät Soroptimist International Forssa ry ja UN Women Lounais-Hämeen toimintaryhmä yhteistyössä Forssan ev. lut. seurakunnan kanssa. Pääsylippu maksaa 15 €. Lippuja voi ostaa etukäteen järjestäjiltä ja ennen tilaisuutta ovelta. Lounaskonsertin tuotto käytetään ukrainalaisten naisten ja lasten hyväksi Forssan seudulla.