Uutiset

Viisi vinkkiä viikonlopulle

20.10.2022

Viisi vinkkiä viikonlopulle

Viikonloppuna on jälleen monenlaista ohjelmaa tarjolla. Tässä on viisi vinkkiä viikonlopulle.

 

Forssassa riittää ohjelmaa tälle lokakuun viikonlopulle. Tarjontaa on Perjantairaveista taidenäyttelyihin  sekä Lapsiperhelauantaihin. Listasimme viisi vinkkiä viikonlopulle. Näistä ja muistakin tapahtumista on lisätietoa tapahtumakalenterissa.

Perjantai 21.10.2022

Forssan museossa järjestetään kello 13:00 perheopastus/lastenopastus. Opastuksella tutustutaan aikaan, jolloin Loimijoen vartta asuttivat hämäläiset maalaistalot ja Kuhalankosken rannalla alkoivat suuren puuvillatehtaan rakennustyöt. Millainen oli tuo Forssan tehdas, keitä olivat pumpulienkelit ja kuka herra Wahren?

Perjantairavit ravataan Pilvenmäellä 21.10.2022 alkaen klo 18:00.

Lauantai 22.10.2022

Luonnon helmassa- näyttely on Heli Saloniemen kolmas kuvataidenäyttely. Kaikissa Saloniemen näyttelyissä luonto ja luonnonrauha ovat keskeisiä. Nyt Vinkkeliin pystytetyssä näyttelyssä on huomioitu erityisesti lapsivierailijat, mutta se sopii hyvin myös aikuisille. Näyttelyssä on sekä maalauksia että keramiikkaa ja niihin liittyviä asetelmia. Teokset ovat syntyneet parin viime vuoden aikana. Niissä on puita, eläimiä ja veteen liittyviä asioita. Lapset voivat siirtyä teosten kautta satujen ja tarinoiden maailmaan. Aikuisilla on mahdollisuus kokea teokset symbolisemmin.  

Näyttelyyn on vapaa pääsy. Näyttelyn aukioloajat viikonlopulle: perjantaina 11:00-17:00, lauantaina 10:00-14:00.

Lauantaina kello 10:00-14:00 järjestetään Feeniksissä Lapsiperhelauantai. Toiminnallinen tapahtuma on suunnattu lapsille ja lapsiperheille. Ohjelmassa on liikuntaa, leikkiä, askartelua ja monenlaista muuta. Tapahtuma on maksuton.

Sunnuntai 23.10.2022

Sunnuntaina kello 14:00 Forssan Teatterissa nähdään hulvaton jännityskomedia "Kuin tuhka tuuleen". Kyseessä on viikonlopun toinen näytös, sillä myös lauantaina esitetään samainen näytelmä.