Uutiset

Strategiakysely jatkuu verkossa – vastaa ja voita Jopo

15.08.2022

Strategiakysely jatkuu verkossa – vastaa ja voita Jopo

Kerro mielipiteesi Forssasta vastaamalla kuntastrategiaa koskevaan kyselyyn ja voita Jopo. Kysely on auki 31.8.2022 saakka.

 

Mikä sinulle on tärkeintä Forssassa? Mitkä asiat tekevät Forssan sinulle parhaaksi paikaksi olla ja elää? Kerro mielipiteesi Forssasta vastaamalla kuntastrategiaa koskevaan kyselyyn ja voita Jopo.

Mielipiteiden kerääminen liittyy meneillään olevaan Forssan kuntastrategian tarkistamiseen. Kuntastrategia on lakisääteinen valtuuston hyväksymä asiakirja, jolla johdetaan kaupungin kaikkea keskeistä suunnittelua, valmistelua, kehittämistä ja päätöksentekoa.

Strategia tehdään kaupunkilaisten hyvinvointia tukemaan ja sen tavoitteet muuttuvat teoiksi, joilla rakennetaan kaupungin asukkaiden hyvää arkea. Siksi on tärkeää, että strategiaa laadittaessa ja tarkistettaessa kuullaan kaikkien osallisten ääntä – niin päättäjien, palveluissa toimivien kuin kaupunkilaistenkin.

Omat kommenttisi ja ajatuksesi strategiaan liittyen voit jakaa vastaamalla kyselyyn. Vastaamalla osallistut samalla Jopon arvontaan. Vastausaikaa on elokuun viimeiseen päivään saakka.