Uutiset

Viisi vinkkiä viikonlopulle

22.07.2022

Viisi vinkkiä viikonlopulle

Ensi viikolla Forssassa suorastaan kuhisee tapahtumien osalta. Ohjelmaa riittää kuitenkin myös tälle viikonlopulle. Lue heinäkuun toiseksi viimeisen viikonlopun menovinkit.

 

Lauantaina ja sunnuntaina on tarjolla ohjelmaa niin musiikin, kuosien kuin grafiikankin ystäville. Listasimme viisi vinkkiä viikonlopulle. Näistä ja muistakin tapahtumista on lisätietoa tapahtumakalenterissa.

LAUANTAI 23.7.2022

Viksbergissä, Kossilantien ja Helsingintien välisellä jalkapallokentällä soi elävä musiikki kello 12-18. Tapahtumassa esiintyvät MC KOO, Sepi Kumpulainen, Green river ja Elli Lukander. Vaikka tämä ilmainen tapahtuma onkin suunnattu erityisesti kehitysvammaisille ja heidän omaisilleen, ovat kaikki tervetulleita tapahtumaan.

 Forssan kauppatorilla kello 10:00-13:00 torivieraita ilahduttaa musiikki.

Sekä lauantaina että sunnuntaina Bio-Kaaressa on näytöksiä seuraavista elokuvista: Kätyrit: Grun tarina, Thor: Love and Thunder, Tulisielu. Tapahtumakalenterissa on lisätietoa elokuvista sekä esitysajat.

SUNNUNTAI 24.7.2022

Galleria Moletissa on esillä pohjoismaisten suunnittelijoiden kuoseja toteutettuna perinteisellä EDO SARASA -tekniikalla. Aukioloajat viikonloppuna 12-16.

Taina Sipilän teoksia on nähtävillä lauantaina ja sunnuntaina kello 11-16.