Uutiset

Koronavirustartunta Wahren-opiston opettajalla

09.03.2020

Koronavirustartunta Wahren-opiston opettajalla

Forssan Wahren-opiston opettajalla on todettu koronavirustartunta. Mahdollisia altistuneita on 31 henkilöä. Henkilöille on lähetetty tietoa asiasta tekstiviestinä maanantaiaamuna 9.3. Opettaja voi hyvin. Hän on karanteenissa ja sairauslomalla.

 

Wahren-opiston opettaja palasi Pohjois-Italiasta Suomeen 28.2. Kuume ja hengitystieoireet alkoivat 5.3.2020 illalla ja positiivinen tulos COVID-19 -virustartunnasta saatiin sunnuntaina 8.3.

Opettaja piti oppitunnin oppilailleen torstai-illalla 5.3. Wahren-opiston tiloissa. Opettajalla ei ollut opetusta keskiviikkona 4.3. eikä perjantaina 6.3. Altistuneiksi katsotaan ne opiston 31 opiskelijaa, jotka olivat opettajan tunneilla torstaina 5.3. Näille opiskelijoille on lähetetty tieto asiasta tekstiviestinä maanantaiaamuna 9.3.

Tiedotamme asiasta lisää maanantain aikana. 

Lisätiedot:

Wahren-opiston rehtori Simo Veistola, puh. 050 564 0057


THL seuraa kansainvälistä tilannetta ja päivittää tietoja sivulle:
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19  

Tietoa taudista koronavirus COVID-19: 
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19

Usein kysyttyä koronaviruksesta COVID-19:
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/usein-kysyttya-koronaviruksesta-covid-19