Uutiset

Forssan kaupunkiseikkailu vol. 2

29.04.2019

Forssan kaupunkiseikkailu vol. 2

Lähde leikkimieliseen kaupunkiseikkailuun mukaan! Valittavina kilpa- tai hupisarja, jossa 5-7 rastia löydettävä vihjeiden avulla. Rasteilla amazing race -tyyliset rastipisteet.

 

Forssan kaupunkiseikkailu vol. 2 järjestetään lauantaipäivänä 18.5.2019 klo 14 alkaen. Tapahtuma on osa Forssa viikkoa. Amazing Race -tyyppinen leikkimielinen kisa seikkailaan tänä vuonna 3-4 henkisin joukkuein ja sarjoja on kaksi; hupi- ja kilpasarja. Noin 6 kilometrin hupireitillä on 5 rastia ja n. 12 km kilpareitillä 7 rastia.  Seikkailun lähtö ja maali on Kuntoutusasema Otteen pihalla, Rajakatu 2. Osallistumisoikeus yli 15- vuotiailla.

Osallistumismaksu on 15 €/ hlö. Maksu sisältää välipalan, sisäänpääsyn Vesihelmeen tapahtumapäivänä klo 18 asti, diplomin ja tuubihuivin.

Tapahtuman järjestää Forssan kaupungin liikuntatoimi, Viihdeuimala Vesihelmi ja Kuntoutumisasema OTE sekä joukko muita toimijoita.

Kaupunkiseikkailuun ilmoittautuminen on avautunut! Mukaan mahtuu 60 nopeimmin ilmoittautunutta joukkuetta. Joukkueita kuvataan tapahtuman aikana. Mukaan mahtuneille joukkueille lähetetään lisäinfoa tapahtumasta toukokuussa.

Ilmoita joukkue mukaan klikkaamalla tätä linkkiä!

PS. Kannustusporukoita kannattaa pyytää Otteen pihalle :) Pihalla vipinää ja mahdollisuus ostaa naposteltavaa.

Ensimmäisen kaupunkiseikkailun tulokset löytyvät TÄSTÄ linkistä ja tunnelmia pääset seuraamaan tapahtuman kuvista :)