Uutiset

Yritykset innokkaita kehittämään ja kasvamaan - Forssan seudulle aikaisempaa enemmän yritystukia

25.01.2019

Yritykset innokkaita kehittämään ja kasvamaan - Forssan seudulle aikaisempaa enemmän yritystukia

Yrittäjät ja yritykset ovat erittäin tyytyväisiä saamaansa Forssan Yrityskehitys Oy:n sparraukseen ja neuvontaan.

 

YRITYKSET INNOKKAITA KEHITTÄMÄÄN JA KASVAMAAN

Yrittäjät ja yritykset ovat erittäin tyytyväisiä saamaansa sparraukseen ja neuvontaan. Täydet 100 prosenttia Forssan Yrityskehitys Oy:ssä viime vuonna asioineista yrittäjistä ovat valmiita suosittelemaan palveluja myös yrittäjäkollegoilleen. Samat 100 prosenttia antoi palveluille arvosanaksi parhaan arvosanan, mikä oli erinomainen.

– Tulokset ovat häikäisevät, mutta mielestäni se kuvaa erityisesti juuri yritysten innokkuutta kehittää ja kasvattaa yrityksiään. Kun yrityksillä on halu kasvaa, myös palvelut osuvat kohdilleen, toteaa Forssan Yrityskehityksen toimitusjohtaja Maria Jokinen.

Forssan Yrityskehityksessä kirjattiin vuonna 2018 yhteensä 497 yksittäistä, kirjattua tapaamista yrittäjien kanssa. Se tarkoittaa reilua 40 tapaamista kuukautta kohden. Forssan Yrityskehityksen järjestämiin tilaisuuksiin osallistui yli 600 henkilöä ja yhdessä Hämeen ammattikorkeakoulun kanssa järjestettyyn kestävän kehityksen ja kiertotalouden tapahtumaan FRUSHiin osallistui yli 500 henkilöä.

– Kaikki alkoi uudesta strategiasta, jonka siivittämänä me haluamme olla tulevaisuuden kehitysyhtiö, joka aktiivisella otteella parantaa Forssan kaupunkiseudun yrityksien toimintaedellytyksiä, kasvua ja uutta yrittäjyyttä, Jokinen sanoo.

NÄKYVYYTTÄ JA INVESTOINTEJA

Forssan seudulle haettiin ja saatiin viime vuonna entistä enemmän yritystukirahoituksia. Se kertoo yritysten hyvästä luottamuksesta tulevaisuuteen ja halukkuudesta investoida.

– Yhteistyö Business Finlandin kanssa on selvästi aktivoitunut. Se näkyy lisääntyneinä yritystukihakemuksina ja myös uusina avauksina kansainvälisille markkinoille, kertoo Maria Jokinen.

Forssan Yrityskehitys on näkynyt entistä useammin myös tiedotusvälineissä ja sosiaalisessa mediassa.

– Medianäkyvyytemme on moninkertaistunut vuoden aikana. Vuonna 2017 olimme uutisissa ja somessa esillä keskimäärin kahdeksan kertaa kuukaudessa, viime vuonna näyimme keskimäärin 30 kertaa kuukaudessa eli vähintään kerran päivässä.

– Aktiivisuus on monikertaistunut monella mittarilla mitattuna. Ilokseni voin sanoa, että olemme jopa ylittäneet parhaimmat odotukset. Uuden alkaneen vuoden painotuksia tulee olemaan elinvoimaohjelman toteuttaminen, kestävä kehitys ja uusi muuttajapalvelu. Tulemme uudistamaan myös kotisivumme.

Lisätietoa: Forssan Yrityskehitys Oy:n toimitusjohtaja Maria Jokinen, puhelin 050 342 4902. Www.fyk.fi, www.facebook.com/forssanseutu.