Ilmoittaudu kuvataidekouluun!

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen alkaa aina huhtikuussa. Kuvataidekoulu antaa kuvataiteen perusopetusta lähinnä forssalaisille 4 - 20 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Tammela  ja Jokioinen ovat tehneet Forssan kaupungin kanssa yhteistyösopimuksen, jolla he takaavat oppilaspaikan myös oman kuntansa lapsille ja nuorille. Kiintiöpaikalla olevan lapsen ja nuoren lukukausimaksu on sama kuin forssalaistenkin. Tammelalla on  tällä hetkellä 24 paikkaa ja Jokioisilla on 13 paikkaa.

Kuvataidekoulun oppilaaksi on kuitenkin mahdollista hakea vaikkei oman kunnan kiintiöpaikalle heti pääsisikään. Tällöin oppilas maksaa avoimen oppilaan lukukausimaksun. Vapautuneet kiintiöpaikat jaetaan koulussa jo olevien oppilaiden kesken.  Tämä on kuvataidekoulun vapaaehtoista toimintaa, joka antaa opiskelumahdollisuuden muuten opetuksen ulkopuolelle jäävien lapsille ja nuorille. 

Oppilaspaikat arvotaan, mikäli kaikki eivät mahdu  ilmoittautumishetkellä ryhmiin.

Vapaita oppilaspaikkoja voi kysyä kesken lukukaudenkin teija.lauronen(at)forssa.fi

Ilmoittautuessa tarvitset ryhmän kurssinumeron.
Uudet oppilaat ilmoittautuvat aina kurssinumerolla 800040.


HELLEWI-ilmoittautuminen tästä 

Lomaketta täyttäessänne voitte lisätietoja kohtaan kertoa toiveistanne ryhmän ajankohdan tms. suhteen.  Tutustu ensi lukuvuoden lukujärjestykseen täältä

Eskarilaisille  on omat ryhmänsä. Iltapäiväryhmiin opettajat hakevat oppilaat Päiväkoti Pikku Wahrenista. Ilmoita lisätietoja kohtaan toiveesi ryhmän ajankohdasta. 

Ilmoittautumislomakkeessa kysytään huoltajan henkilötunnusta koska se tarvitaan Forssan kaupungin käyttämään laskutusjärjestelmään. Muista laittaa se täydellisenä.