LOUNAIS-HÄMEEN MUSIIKKIOPISTO

Musiikkiopiston kansliassa palvelevat apulaisrehtori ja toimistosihteeri.

Apulaisrehtori Terhi Karhumäki auttaa kaikissa opintoihin liittyvissä asioissa - oppilasasiat, opetusjärjestelyt ja opintoneuvonta - joko osoitteessa terhi.karhumaki@forssa.fi tai puhelinnumerossa 050-5590869. Puhelimitse hänet tavoittaa varmimmin aamupäivisin, sillä iltapäivisin hänellä on muiden opettajien tapaan opetusta.

Opintoneuvontaa antavat myös kaikki opettajat. Heihinkin voi olla yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse. Sähköpostiosoitteiden loppuosa opettajilla on @edu.forssa.fi. 

Sihteeri Kaisa Katajisto hoitaa toimistoasiat, kuten laskutuksen, Eepos-tunnukset ym. ym. Hän palvelee joko osoitteessa kaisa.katajisto@forssa.fi tai puhelinnumerossa 040-6206989.

Musiikkiopistossa noudatetaan pääsääntöisesti Forssan ja lähikuntien koulujen työaikoja. Musiikkiopiston lukuvuosi 2019-20 käynnistyy viikolla 33 siten, että alkavan lukuvuoden oppitunneille ilmoittaudutaan musiikkiopistolla tiistaina 13.8. klo 15-17. Jos opistolle tulo on vaikeaa tai suorastaan mahdotonta, opettajiin voi olla yhteydessä myös sähköpostilla tai puhelimitse. Musiikkiopiston uudet oppilaat ovat saaneet tiedon oppilaspaikastaan sähköpostilla. Tunnit alkavat keskiviikkona 14.8.

Myös avoimelle osastolle kannattaa ilmoittautua viikolla 33. Opetus avoimella alkaa viimeistään syyskuussa. Avoimelle osastolle on jatkuva haku osoitteessa lounais-hame.eepos.fi. 


Musiikkiopiston työajat syyslukukaudella

 


Lapsi- ja nuorisoKuoro Kuhankeittäjät

Myös musiikkiopiston ulkopuolelta tulevat laulajat ovat tervetulleita kuoroon. Kuhankeittäjät harjoittelevat tiistaisin ja perjantaisin. Pienet Kuhankeittäjät ovat n. 7-12 -vuotiaita, Isot n. 12-20 -vuotiaita. Kuorotoimintaankin voi ilmoittautua musiikkiopistolla tiistaina 13.8. klo 15-17. Katso lisää www.kuhankeittajat.fi.


Musiikkileikkikoulu

Musiikkileikin puolelta voi löytyä vielä alkusyksystä vapaita paikkoja. Katso ryhmät ja ilmoita lapsesi sopivaan porukkaan osoitteessa lounais-hame.eepos.fi. Lisää tietoa musiikkileikkikoulun toiminnasta antaa muskariopettaja numerossa 050-3036615.


FORSSAN KAUPUNGIN SOITTOKUNTA

Tähän Wahren-opiston ryhmään mahtuu lisää uusia soittajia! Harjoitukset maanantaisin klo 19-21 musiikkiopistolla toisen kerroksen salissa. Ilmoittautuminen: opistopalvelut.fi/wahren

Yhteyshenkilö:
Kari Heikkilä
puh. 040 7200 940
kari.he0502@gmail.com


MUUTA KIINNOSTAVAA

RUMPUOPETUSTA VERKOSSA

Lounais-Hämeen musiikkiopiston lyömäsoitinopettaja Teijo Suomella on käynnissä opetushallituksen rahoittama hanke Rumpuopetusta verkossa.  Hänen tekemäänsä materiaaliin pääsee tutustumaan hänen You Tube -kanavallaan, jonka nimi on ”Teijo Suomi Drums”.  Linkki kanavalle: https://www.youtube.com/user/tejusu1.

Kerromme Teijon hankkeesta laajemmin syksyn mittaan! Pysy kuulolla!

 

 

 

 

 

 Lisää uusi Kopioi arvot toisesta listasta

 

 

 

Instagram, blogi ja Facebook

 Lounais-Hämeen musiikkiopisto Instagram 

  Lounais-Hämeen musiikkiopisto Facebook

   Lounais-Hämeen musiikkiopisto BLOGI 

 

 

 

 

 

 Lisää uusi Näytä kaikki Tyhjennä lista Kopioi arvot toisesta listasta

 

 

MUSIIKINOPETUSTA MYÖS

Musiikinopetusta myös Jokiläänin kansalaisopistossa ja Wahren-opistossa.

 

 

 

 

 

ALähikuva pianohaitaristaLähikuva viulustaLähikuva klarinetistaLähikuva sellosta