aA
 
 
aA
 

Kuvataidekoulun näyttelyt ja projektit

Lähikuva lasten ja nuorten kuvataidekoulun oppilaiden valotaidetöistä
 
 

forssan kuvataidekoulu

Näyttelyt

Forssan Kuvataidekoulu järjestää oppilastöiden kevät- sekä lopputyönäyttelyn vuosittain  lukuvuoden päätteeksi. Näyttelyt pidetään koulun omien tilojen lisäksi kaupungin muissa näyttelytiloissa sekä mitä erilaisimmissa paikoissa ympäri kaupunkia.

Keväällä 2017 yhdistimme voimamme varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen oppilaiden kanssa ja teimme yhteisen "Meidän kaupunkipuisto" taidenäyttelyn, mikä korvasi perinteisen kevätnäyttelymme. Tutustu näyttelytöihin täältä.

Kuvataidekoulu osallistuu aktiivisesti myös valtakunnallisiin yhteisnäyttelyihin.
Keväällä 2017 osallistuimme valtakunnalliseen "Löytöretkellä"- kuvataidekoulujen liiton 35-juhlavuotis näyttelyyn. Virtuaalinäyttelyn linkki löytyy täältä.

Tutustu menneiden näyttelyiden kuviin tästä.

Lopputyönäyttelyn avajaiset Forssan museon Aulagalleriassa, 2017Lopputyönäyttelyn avajaiset Aulagalleriassa

 

kuukauden kuvislainen

Oli pieni vaihtuva näyttely Kahvila Ilon ja Torin KotiPizzan näyteikkunassa, jossa esiteltiinn eri-ikäisiä Forssan kuvataidekoulun oppilaita ja heidän töitään. Kuukauden kuvislaiseksi valittiin motivoituneita ja taidokkaita oppilaita, jotka valitsevat itse näyttelyyn esille laitettavat työnsä. He ovat myös vastuussa töiden esillelaitosta. Viimeinen KKuukauden kuvislainen esittäytyi syyskuussa 2018.

kuukauden kuvislainen Akseli Viik, tammikuu 2017Kuukauden kuvislaisen työnäytteet

 

Yhteistyöprojektit

Kuvataidekoulu tekee aktiivisesti yhteistyötä muiden Wahren-keskuksen toimijoiden, päiväkotien, koulujen, Forssan Teatterin, yhdistysten ja yritysten kanssa. Olemme avoimia monenlaiseen yhteistyöhön, mikäli se vaan sopii lukujärjestykseemme. Kysy siis rohkeasti, jos jotain tulee mieleen!

Tutustu esimerkkiprojekteihin tästä.

Lasten ja nuorten kuvataidekoulun oppilastyö

 
 

Yhteystiedot

Kuvataidekoulu
Wahrenink. 11 A, 30100 Forssa
käynti : Wahrenink. 13

Teija Lauronen
kuvataidekoulun johtava opettaja
03 4141 5499
050 5640 055
etunimi.sukunimi (at) forssa.fi