Uutiset

Katso monitoimikeskuksen peruskiven muuraustilaisuus

28.05.2021

Katso monitoimikeskuksen peruskiven muuraustilaisuus

Forssan Tölölle nousevan monitoimikeskuksen peruskiveen muurataan aikakapseli, joka pitää sisällään Kuhalan ja Tölön oppilaiden tekemiä oppilastöitä.

 

Oppilaiden taidonnäytteiden lisäksi myös Kuhalan opettajat ovat kirjanneet ja koostaneet aikalaistekstin mukaan aikakapseliin. Teosten seuraksi aikakapseliin pääsee mukaan muurauspäivän Forssan Lehti.

Peruskiven muuraustilaisuuden video julkaistaan perjantaina 28.5.2021 klo 10.00 ja se löytyy YouTubesta täältä: KATSO VIDEO. Video löytyy myös Forssan kaupungin Facebook-sivulta täältä: Forssan kaupungin Facebook-sivu.

Videon alussa terveisensä kertoo opetusministeri Jussi Saramo. Tilaisuudessa pitää juhlapuheen Forssan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kaisa Lepola. Forssan nuorisovaltuuston puheen pitää nuorisovaltuuston puheenjohtaja Mette Asp. Päätössanat lausuu sivistys- ja tulevaisuuslautakunnan varapuheenjohtaja Lotta Saarenmaa. Lisäksi tilaisuudessa esiintyvät päiväkodin lapset.

Aikakapselin valmistivat ja Forssan kaupungille lahjoittivat paikalliset yritykset Forssan Asentajat Oy ja Matimek Oy. Forssan kaupunki kiittää lahjoituksen tehneitä yrityksiä.