Uutiset

Maailma on ihana kuin jalokivi  -virtuaalinäyttely

09.05.2021

Maailma on ihana kuin jalokivi -virtuaalinäyttely

Virtuaalinäyttelyssä Forssan varhaiskasvatus esittäytyy tehden näkyväksi lapsen tapaa toimia, ajatella ja oppia. Lapsen silmin maailma näyttää jalokiveltä. Jokainen lapsi on ainutkertainen kuin timantti.

 

Forssan varhaiskasvatus on jo useamman vuoden ajan järjestänyt aina kevään tullen yhteisen kevätnäyttelyn missä on tehty näkyväksi Lasten Forssan pedagogiikkaa ja osaamista – forssalaisten lasten maailmaa. Vallitseva koronatilanne ja sen mukanaan tuomat rajoitukset päätettiin kääntää positiiviseksi uuden oppimisen väyläksi ja näyttelystä rakennettiin virtuaalinen kokonaisuus mihin on helppo tutustua, vaikka kotisohvalta. Katsoja voi palata näyttelyyn aina uudelleen ja uudelleen. 

Linkki näyttelyyn avautuu äitienpäivänä 9.5.2021, kaikkien forssalaislasten yhteisenä äitienpäivälahjana. Linkki on helppo jakaa vaikka mummille tai muille lapselle tärkeille ihmisille, joita ei välttämättä vielä tänäkään äitienpäivänä pääse halaamaan. Koska nähtävää on paljon, linkki pysyy auki koko kesän ajan.

Maailma on ihana kuin jalokivi  -virtuaalinäyttely:


Jos näyttely ei toimi laitteellasi, voit tutustua näyttelyyn myös täällä.

Lapsen päivä on kasvatuksen, opetuksen ja hoidon kokonaisuus, jossa jokainen hetki on lapselle tärkeä.  Arjen dokumentoinnin ja erilaisten projektien kautta avautuvat varhaiskasvatuksen pedagoginen toiminta ja sen monipuoliset sisällöt.