Uutiset

Forssan kaupunki järjestää kouluverkon tulevaisuudesta toisen kuntalaistilaisuuden

15.04.2021

Forssan kaupunki järjestää kouluverkon tulevaisuudesta toisen kuntalaistilaisuuden

Kuntalaistilaisuus järjestetään YouTube -livelähetyksenä keskiviikkona 21.4.2021 klo 17.30–18.30.

 

Tilaisuudessa projektikoordinaattori Samuli Laine kertoo lapsivaikutusarvioinnin tuloksista ja kouluverkkoselvitykseen liittyviin kysymyksiin ovat vastaamassa kasvatus- ja opetuspäällikkö Tiina Kemppainen, kiinteistöpäällikkö Jukka Perälä, rehtori Jari Marjamäki sekä sivistysjohtaja Jarmo Pynnönen.

Tilaisuudessa käydään läpi kysymykset, joihin ei ensimmäisessä kuntalaistilaisuudessa ehditty vastaamaan. Myös tilaisuuden aikana voi lähettää kysymyksiä livelähetyksen chatin keskusteluosioon. Kysymysten lisäksi tapahtumassa käydään läpi lapsivaikutusarvioinnin tulokset.

Vastaukset kysymyksiin, joihin vastataan livelähetyksen aikana, julkaistaan tilaisuuden jälkeen Forssan kaupungin verkkosivujen Ajankohtaista -osiossa osoitteessa www.forssa.fi/uutiset/

Kouluverkkoraportti ja sen lisäselvitykset sekä ensimmäisen kuntalaistilaisuuden vastaukset ovat luettavissa Forssan kaupungin verkkosivujen Ajankohtaista -osiossa osoitteessa www.forssa.fi/uutiset/

YouTube -livelähetystä voit seurata kaupungin YouTube -kanavalla. 

Kouluverkkoraportin ja selvitysten eteneminen

Sivistys- ja tulevaisuuslautakunta on merkinnyt kokouksessaan 26.1.2021 Forssan kouluverkkoraportin tiedoksi. Samassa yhteydessä lautakunta käynnisti raportin toimenpide-ehdotusten johdosta laajan lapsivaikutusten arvioinnin. Arviointi toteutetaan huhtikuun aikana. Lautakunta toivoo, että kouluverkkoon liittyvästä asiasta käydään monipuolista ja vilkasta keskustelua ennen päätöksentekoa. Eri tahoilta toivotaan asian johdosta palautetta sekä mahdollisia lausuntoja. Lausunnot voi toimittaa kaupungintalon pääsisäänkäynnin oikealla puolella seinässä sijaitsevaan postilaatikkoon (kirjekuoreen merkintä: Kouluverkkolausunto) tai sähköpostilla osoitteeseen kouluverkko@forssa.fi (sähköpostin otsikkoon merkintä: Kouluverkkolausunto).

Alustavan suunnitelman mukaan lautakunta tekee kouluverkosta oman esityksensä kokouksessaan 27.4.2021. Tämän jälkeen esitys etenee kaupunginhallituksen kautta kaupunginvaltuustoon. Kaupunginvaltuusto Forssan ylimpänä päättävänä toimielimenä tekee lopullisen päätöksen kouluverkosta.