Uutiset

Forssan Joulunavaus perutaan

27.11.2020

Forssan Joulunavaus perutaan

Forssan Seudun Yrittäjänaisten järjestämä Forssan Joulunavaus perutaan koronatilanteen vuoksi.

 

Kanta-Häme on siirtymässä koronavirusepidemian leviämisvaiheeseen ja kaupunki kiittää Forssan Seudun Yrittäjänaisia vastuullisesta ja viisaasta päätöksestä perua Forssan joulunavaus.

Valoa tähän Musta Perjantai-päivään tuovat kaupungin jouluvalot, jotka sytytetään perinteistä poiketen jo tänään perjantaina. Jouluvalot syttyvät samaan aikaan katuvalojen kanssa.

Toivomme kaikille forssalaisille jaksamista vallitsevaan tilanteeseen. Koronavirustilanne on jatkunut pitkään ja valitettavasti taistelu ei ole vielä ohi. Nyt on äärimmäisen tärkeää, että muistamme Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin suositukset. Muistetaan käyttää kasvomaskeja, kun turvavälien pitäminen ei onnistu, muistetaan hyvä käsihygienia ja vältetään turhaa sosiaalista kanssakäymistä.

Näin joulun alla on hyvä muistaa, että paikallisilta yrittäjiltä löydätte pukinkonttiin tuotteita tai palveluita myös paikallisesti. Kaupungistamme löytyy laadukkaat ja kattavat palvelut eri yrittäjien toimesta ja suurella osalla on myös verkkokauppamahdollisuus, jolloin hankintojen tekeminen onnistuu turvallisesti myös ilman kontaktia.

Forssan kaupunki toivoo forssalaisille yrittäjille kaupallisesti onnistunutta joulun aikaa ja jaksamista tässä vaikeassa tilanteessa.