Uutiset

Forssan kaupunki suosittelee kasvomaskin käyttöä työntekijöilleen ja asiakkailleen

08.10.2020

Forssan kaupunki suosittelee kasvomaskin käyttöä työntekijöilleen ja asiakkailleen

Forssan kaupunki pitää palvelunsa auki COVID-19 tautitilanteen huononemisesta huolimatta. Asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuuden takaamiseksi kaupunki suosittelee kasvomaskin käyttöä tämän tiedotteen mukaisesti.

 

Kasvomaskin käyttöä suositellaan kaikille työntekijöille ja asiakkaille. Forssan kaupungin palveluyksiköillä voi kuitenkin olla omia suosituksia kasvomaskin käytöstä.

Forssan kaupungin asukkaita toivotaan käyttämään omia kasvomaskeja. Kaupungin kasvomaskijakelu vähävaraisille, haavoittuvimmassa asemassa oleville ja omaishoitajille toteutetaan toripäivisin tiistaisin ja torstaisin klo 10-14 Forssan kauppatorilla.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kasvomaskisuositus koskee luonnollisesti myös Forssan kaupungin eri yksiköiden asiakkaita. Osassa yksiköitä asiakkaalle annetaan tarvittaessa kasvomaski käytettäväksi asioinnin aikana. Palveluyksiköt, joissa asiakkaalle kasvomaski tarvittaessa annetaan ovat:

Asiakkailta toivotaan kasvomaskien käyttöä suositusten mukaisesti. Toivomus kiinnitetään palveluyksiköissä näkyville. Kasvomaskien käyttöön ohjataan opastein niissä yksiköissä, joissa kasvomaskeja jaetaan. Yksikössä asioinnin alussa henkilökunta kehottaa asiakasta ottamaan kasvomaskin ja käyttämään sitä, ellei asiakas ole vielä niin tehnyt. Jos oma kasvomaski on asiakkaalta unohtunut ja jos yksikössä jaetaan kasvomaskeja, asiakas voi tiedustella kasvomaskia asiakaspalvelutilanteessa kohtaamaltaan kaupungin työtekijältä.