Uutiset

Millainen on tulevaisuuden Forssa? Osallistu työpajaan ja kerro!

27.08.2020

Millainen on tulevaisuuden Forssa? Osallistu työpajaan ja kerro!

Hei sinä forssalainen! Mitä olet aina toivonut ja halunnut Forssan markkinoinnilta ja viestinnältä? Nyt pääset sanomaan ja vaikuttamaan.

 

Järjestämme Forssan brändikäsikirjan valmisteluun liittyen etätyöpajan, johon toivomme saavamme mukaan 4 vapaaehtoista, aktiivista ja sanavalmista forssalaista keskustelemaan siitä millainen on tulevaisuuden Forssa ja miten meitä pitäisi markkinoida. Jos saisit vapaat kädet, niin mitä ideoita ja konkreettisia tekoja ehdottaisit?

Työpaja toteutetaan tiistaina 15.9.2020 kello 18 etäpalaverina Google Meetin avulla (vaatii nettiyhteyden). Työpajan vetävät Mainostoimisto 4D:n suunnittelijat. Työpajan kesto on noin 1 tunti ja siinä keskustellaan mm. seuraavista asioista:

Työpajaan osallistumisen edellytyksenä on, että olet forssalainen. Osallistujat valitaan arpomalla ja otamme yhteyttä valittuihin torstaina 10.9. mennessä, ilmoittautuminen työpajaan päättyy keskiviikkona 9.9. Työpajaan osallistuneet saavat kiitokseksi viihdeuimala Vesihelmen 10 käyntikerran sarjakortin (arvo 70 €). Kerättyä tietoa ja ideoita hyödynnetään Forssan brändikehityksessä, toimenpiteiden ja kampanjoiden suunnittelussa ja markkinointimateriaalien laadinnassa.

Ilmoittaudu mukaan työpajaan täällä!


Heitä yksi idea

Jos et voi osallistua työpajaan tai arpa ei osu kohdallesi, mutta sinulla on konkreettinen ehdotus markkinointiin ja viestintään, niin lähetä se sähköpostiin: some(at)forssa.fi