Uutiset

Forssan Yrityskehityksen tiedote tuista yksinyrittäjille koronatilanteessa 9.4.2020

09.04.2020

Forssan Yrityskehityksen tiedote tuista yksinyrittäjille koronatilanteessa 9.4.2020

Forssan seudun yhteinen hakulinkki yksinyrittäjätuen hakemiseksi avataan Forssan Yrityskehitys Oy:n nettisivuilla niin pian kuin mahdollista.

 

Yksinyrittäjän tuki (2000€)

Forssan seudun (Forssa, Tammela, Jokioinen, Ypäjä, Humppila) yhteinen hakulinkki yksinyrittäjätuen hakemiseksi avataan Forssan Yrityskehitys Oy:n (Fykki) nettisivuilla www.fyk.fi niin pian kuin mahdollista. Tavoitteena on saada linkki auki viimeistään 17.4 perjantaina. Seuraa tiedotusta Fykin nettisivuilla ja Facebookissa!

Käy tutustumassa hakuehtoihin ja haussa tarvittaviin tietoihin: https://tem.fi/kysymyksia-ja-vastauksia-koronasta-ja-yksinyrittajista

Tuki haetaan yrityksen kotikunnasta! 

Voit tarkastaa yrityksesi kotikunnan: www.ytj.fi

Yrittäjä voi hakea sekä yksinyrittäjän tukea että työttömyysturvaa!

Niitä ei soviteta yhteen, eli toisen saaminen ei vaikuta toisen saamiseen tai sen määrään.

Yrittäjän työttömyysturva

Yrittäjät voivat saada väliaikaisesti työmarkkinatukea koronavirusepidemian aiheuttaman äkillisen ja yllättävän kysynnän heikkenemisen vuoksi.   Tämä koskee kaikkia yrittäjiä riippumatta yritysmuodosta. Tuen saaminen ei edellytä yritystoiminnan lopettamista. Laki on voimassa 30.6.2020 saakka.

Ilmoittaudu työttömäksi työnhakijaksi TE-toimistoon Oma Asiointi-palvelussa. Lisätiedoissa mainitse koronan vaikutus liiketoimintaan. Rekisteröidy työnhakijaksi viimeistään 15.4.2020, jolloin saat oikeuden tukeen 16.3.2020 alkaen, vaikka työnhaku ei olisi ollut voimassa. Lue lisää

 Työmarkkinatuki haetaan KELA:n kautta. Lue lisää