Uutiset

Pilvenmäki Studio - Youtube-livelähetys

26.03.2020

Pilvenmäki Studio - Youtube-livelähetys

Pilvenmäen 27.3.2020 perjantairavien sijaan Pilvenmäki Studio raviradan omalla Youtube-kanavalla. Studiossa Iivari Ingves ja Pilvenmäen toiminnanjohtaja Elina Hirvonen käyvät läpi tämän hetken puheenaiheet, koronaviruksen aiheuttamat toimet hevosalalla ja kysyvät raviurheilun kasvoilta heidän kuulumisiaan puhelimitse.

 

Katseluoikeuden Pilvenmäki Studion Youtube-liveen voi ostaa Pilvenmaki.fi sivulta, ja katseluoikeuden antavia lippuja on kahdenlaisia (lippu 5€ ja kannatuslippu 10€). Kannatuslippujen tuotoista osa menee Forssan seudun ikä-ihmisten kotiasumisen tukemiseen koronaviruksen levitessä ja hallituksen asettaessa suosituksia sekä rajoituksia arkeen.

Pilvenmäen, kuten kaikkien muiden Suomen raviratojen ravipäivät on peruttu lähtökohtaisesti 13.4. asti. Pilvenmäen ensimmäiset perutut ravit sijoittuvat tulevaan perjantaihin 27.3. ja raviradan porukka on päättänyt ravien sijaan avata Pilvenmäki Studion – Youtube Liven. Pilvenmäki Studio nostaa hevosalan ajankohtaiset uutiset esille ja tarjoaa klo 18 alkaen parin tunnin ajan ohjelmaa hevosalaan sekä raviurheiluun. Lisäksi tarkoituksena on fiilistellä Pilvenmäen menneitä lähtöjä ja tapahtumia vuorovaikutuksessa katsojien kanssa.

Rennossa studiossa Iivari Ingves ja Pilvenmäen toiminnanjohtaja Elina Hirvonen käyvät läpi tämän hetken puheenaiheet, koronaviruksen aiheuttamat toimet hevosalalla ja kysyvät raviurheilun kasvoilta heidän kuulumisiaan puhelimitse.