Uutiset

Tutustu Forssan historia -sivustoon

15.01.2024

Tutustu Forssan historia -sivustoon

Forssan historiaa esitellään Forssan historia -sivustolla, jonne on koottu suuria ja pieniä hetkiä Forssan kiehtovasta ja ainutlaatuisesta historiasta.

 

Sivuston aikajana toimii haitarimallina, eli vuosisadoista avautuvat vuosikymmenet, joiden kautta pääsee tutustumaan vuosittaisiin tapahtumiin ja asioihin. Aikajanalle on koottu suuria ja pieniä hetkiä Forssan kiehtovasta ja ainutlaatuisesta historiasta. Sivuston teknisestä toteutuksesta vastasi Mainostoimisto Synergia Oy. Forssan kaupunki ja Forssan museo tarkistivat sivuston tiedot ja täydensivät niitä.

Myös sivuston käyttäjät voivat halutessaan osallistua Forssan historian tietojen tarkistamiseen linkin kautta. Sivuston Forssalaisia tarinoita -osiossa julkaistaan sivuston käyttäjien lähettämiä Forssan historiaa koskevia muistoja, tarinoita ja niihin liittyvää kuvamateriaalia, joka lisätään sivustolle, mikäli se tietosuojasyistä on mahdollista.

Sivuston inspiraationa toimi Lions Club Forssa Kuhan vuonna 2007 tuottama Forssa 1847-2007 juliste, jonka tiedot on nyt digitalisoitu, tarkennettu ja täydennetty nykypäivään asti.

Forssan historia -sivustolle.