Uutiset

Superviikonloppu Forssassa 1.-4.8.

29.07.2019

Superviikonloppu Forssassa 1.-4.8.

Elokuun ensimmäinen viikonloppu tarjoaa jälleen kerran monipuolista ja innostavaa tekemistä, kuulemista ja näkemistä Forssassa, kun kaupunkifestivaali Holjat starttaa torstaina jatkuen lauantaille. Sunnuntaina Pilvenmäen raviradan valloittaa Pohjoismaiden suurin yksipäiväinen harrasteautotapahtuma Pick-Nick. Paljon muutakin nähtävää ja koettavaa löytyy, joten tervetuloa kesäiseen Forssaan!

 

Holjat – Se on se tunnelma!

Forssan Holjat, tuo hyvän mielen kaupunkifestari, järjestetään Forssan kauppatorilla 1.-3.8.2019. Vain tunnin ajomatkan päässä Turusta, Tampereelta ja Helsingistä. Holjat tarjoaa muuta kuin mutaa ja telttoja. Holjat tarjoaa tapahtuman koko perheelle. Perinteitään kunnioittava kolmipäiväinen festivaali kerää juhlakansan yhteen läheltä ja kaukaa. Holjilla ollaan yhdessä, Holjat tehdään yhdessä ja Holjat koetaan yhdessä.

Tänä vuonna tapahtuman avaa torstaina klo 19.30 Forssan kaupunginjohtaja Jari Kesäniemi. Illan artisteina ovat klo 20.00 Eppu Normaali ja klo 22.00 TPL & Friends.

Perjantaina päivällä klo 12.00 eteenpäin ohjelmaa järjestävät Forssan eläkeläisjärjestöt. Ilta lähtee käyntiin klo 18.45 Kuuma:lla, jonka jälkeen ohjelmasta vastaavat klo 20.15 Samae Koskinen, klo 22.15 Suurlähettiläät ja klo 00.00 Lord Est. Klo 22.00 palkitaan Forssan seudun vuoden positiivisin henkilö.

Lauantain päivän aloittaa klo 11.00 Robin Rekku & Jekkuorkesteri. Forssa Areena kutsuu panelistit klo 12.00 keskustelemaan mielenkiintoisista aiheista. Illan laittaa käyntiin klo 19.30 Leewings. Muita illan viihdyttäjiä ovat klo 21.30 Aikakone ja klo 23.30 Virve Rosti, Freeman & Menneisyyden Vangit feat. Tommi Läntinen.

Rannekkeet joka ilta 35€ (portilta).

https://www.holjat.fi/


Ei kesää ilman Pick-Nickiä

Sunnuntaina ihmetellään kromin kiiltoa, eri kokoisia, näköisiä ja vuosimallisia harrasteautoja, kun Pilvenmäen raviradalla kohtaa jälleen reilusti yli 30.000 kävijää ja autoilijaa. Alueella on rompetori sekä monenmoista autoiluun ja vähän muuhunkin liittyvää myyjää.  Yleensä säät suosivat tapahtumaa, mitä nyt vuonna 2017 saatiin kerrankin sadetta, mutta jos ja kun jälleen aurinko paahtaa siniseltä taivaalta, varaudu juotavalla ja suojaa auringonsäteiltä pääsi, sillä Pilvenmäen "kattila" on tunnetusti kuuma. Ja jos mukanasi matkaa lemmikkieläimiä, huolehdithan myös näiden hyvinvoinnista.

Pysäköintimaksu on autoille 10 € ja moottoripyörille 5 €. Maksu kattaa kaikki kyydissä olijat. Jalankulkijoille sisäänpääsy alueelle on ilmainen!

Sunnuntain aikataulu:

6.00 Tapahtuma avataan. Romutorialueen portit aukeavat romutorimyyjille ja harrasteajoneuvot pääsevät sisään tästä eteenpäin.

9.00 Näyttelyajoneuvojen arvostelu alkaa

14.00 Arvostelu loppuu

15.30 Palkintojenjako

17.00 Tapahtuma suljetaan

http://www.pick-nick.com/