Uutiset

FORSSAN YRITYSKEHITYKSELLE VUODEN BUSINESSVAIKUTTAJA -PALKINTO

05.11.2018

FORSSAN YRITYSKEHITYKSELLE VUODEN BUSINESSVAIKUTTAJA -PALKINTO

Forssan Yrityskehitys Oy:n toimitusjohtaja Maria Jokinen palkittiin Forssan Seudun Nuorkauppakamarin Vuoden Businessvaikuttaja -palkinnolla.

 

Yhteisen tavoitteen eteen tekeminen näkyy

 Palkinnon myönsi Forssan Seudun Nuorkauppakamari Business Treffit -tapahtumassa perjantaina 2.11.2018 Forssan Scandicissa ja sen ideana on nostaa esille positiivisia, seudun hyväksi toimivia henkilöitä. Nuorkauppakamarin mukaan Jokinen on taitava verkostoituja, joka on ottanut ennakkoluulottomasti uuden tehtävän vastaan. Valintaperusteluissa todetaan, että Maria Jokinen on seudun yrityselämän kokoava voima.

Jokinen kertoo ottavansa palkinnon ilolla vastaan, sillä se on osoitus siitä, että asioita on tehty oikein. Maria Jokinen aloitti Forssan Yrityskehityksen toimitusjohtajana vuoden 2018 alussa.

– Lähdin uuteen tehtävään hyvin tuloshakuisesti. Tavoitteenani oli, että meillä on huomattava määrä yrityskohtaamisia vuodessa. Nyt lokakuuhun mennessä olemme lähes kolminkertaistaneet nämä luvut edelliseen vuoteen verrattuna.

– Palkinto kuuluu yhtä lailla yrityksen hallitukselle kuin myös koko henkilökunnalle. Hallituksella on ollut selkeä näkemys siitä, että muutosta tarvitaan ja miten yritystä lähdetään kehittämään. Henkilökunta on lähtenyt mahtavan avoimesti mukaan muutokseen. Koko kaupunki ja seutukunta ovat ottaneet minut omakseen ja yhteinen tahto ja päämäärä auttavat tekemään tuloksia.

Forssan Yrityskehitys kysyy jokaisen kohtaamisen jälkeen asiakkaan tyytyväisyyttä saamaansa palveluun. Kyselyn mukaan 100 prosenttia vastaajista kertoo palvelun olleen erinomaista ja sama 100 prosenttia kertoi saaneensa oman asiansa hoidettua. 95 prosenttia on sitä mieltä, että tapaaminen on vastannut odotuksia. Jokainen kyselyyn vastanneista olisi valmis myös suosittelemaan palveluita kollegoilleen.

Enemmän näkyvyyttä

Henkilökohtaisten yritystapaamisen lisäksi Forssan Yrityskehityksessä on järjestetty suuri määrä erilaisia tapahtumia, joissa on panostettu innostavien asiantuntijoiden puheisiin. Joka kuukausi yli sata henkilöä on osallistunut Yrityskehityksen tapahtumiin.

– Aktiivisuus ja aito tekeminen kasvattavat myös näkyvyyttä. Se näkyy muun muassa vierailijoiden määrän kolminkertaistumisella nettisivuillamme. Myös meille tärkeä medianäkyvyys on lisääntynyt valtavasti. Meidät mainitaan medioissa vähintään kaksi kertaa jokaisen kuun arkipäivänä, kun aikaisemmin se oli muutama kerta kuukaudessa.

Forssan Yrityskehitys teki yhdessä henkilökunnan kanssa uuden strategian vuoden alussa. Strategia hitsasi tekijät yhteen, mikä auttaa päivittäisessä työssä.

– Vuoden Businessvaikuttaja -palkinto on omiaan lisäämään Forssan Yrityskehityksen näkyvyyttä sekä edistämään koko kaupunkiseutumme positiivista energiaa. Tehtävänämme on paitsi neuvoa ja sparrata yrityksiä kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaansa, niin myös innostaa ja toimia esimerkkinä.


Lisätietoa: Forssan Yrityskehitys Oy:n toimitusjohtaja Maria Jokinen, puhelin 050 3424 902. www.fyk.fi, www.facebook.com/forssanseutu, Twitter@ForssanY, Instagram@forssanyrityskehitys.