Uutiset

Tervetuloa Heinämessuille!

28.06.2018

Tervetuloa Heinämessuille!

Forssan Heinämessut järjestetään 30.6. - 1.7. Kutomoalueella. Forssan kaupungin osastolla A25-26 esillä kaupungin palveluja ja mm. Kuosi-Kaisa leikittää lapsia ja lapsenmielisiä kuosipelin merkeissä. Tervetuloa!

 

Heinämessut Avoinna lauantaina klo 10.00-17.00 ja sunnuntaina klo 10.00-16.00 | Vapaa pääsy

Tervetuloa Forssan kaupungin osastolle A25-26, jossa esitellään:

Varhaiskasvatuksella mukana kirjavan värikäsmekkoinen KuosiKaisa ja kuosipeli. KuosiKaisa käy myös esiintymislavalla kertomassa kaupungin osastolla esittelyssä olevista palveluista. Kuosipelissä voi voittaa mukavia kesäpalkintoja ja jonka lomassa saa tietoa:

Osastolla esitellään myös asumisen palveluja. Tonttiesittelyssä sadan euron tonttikampanja, jossa myynnissä omakotitalotontteja satasella luonnonläheisissä, vehreissä maaseutumaisemissa Vieremän Mäkilamminpuistossa sekä Koijärvellä ja Matkussa. Myös muista kaupungin myynnissä olevista tonteista tietoa kuten uusimmasta omakotitaloalueesta Ojalanmäessä.

Vesihelmen edustajat esittelevät pelastusliivien oikeata käyttöä. Samalla kertovat Vesihelmen palveluista, uusista toiminnallisista aktiviteeteista kuten wibit-radasta ja  jakavat edullisia messutarjouslipukkeita.

Wahren-opisto on mukana Forssan osastolla ensimmäistä kertaa. Heillä esittelyssä syksyn kurssit sekä ottavat niihin ilmoittautumisia. Kyselevät messukävijöiltä myös uusia kurssi-ideoita.

Kaupungin elinkeinoyhtiö Forssan Yrityskehitys Oy on esittelemässä uudistunutta toimintaansa sekä markkinoimassa syyskuussa järjestettävää valtakunnallista kiertotalouden kasvuyritys – ja Startup Frush –tapahtumaa.

Heinämessut ovat keskikesän kohokohta, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa, tervetuloa tutustumaan!

Kuosi-Kaisa

Kuosi-Kaisa tavattavissa Forssan kaupungin osastolla