Uutiset

Viikonlopun menovinkit 15-17.6.2018

15.06.2018

Viikonlopun menovinkit 15-17.6.2018

Viikonloppuna on taas säpinää ja monipuolista nähtävää ja koettavaa Forssassa. Päähuomion vievät kansainväliset suurmarkkinat ja Forssan Suvi-ilta. Tässä listattuna muutama vinkki tekemistä kaipaaville.

 

Perjantaina 15.6. ensin herkutellaan torilla sillä 14. – 17.6 Forssan kauppatori on täynnä ihania makuja, mausteita ja herkullisia tuotteita.  Kädentaitajien Pop Up –myymälä aukeaa entisen Nordean tiloihin, myynnissä laadukkaita käsintehtyjä tuotteita. Karting-rata Uitontiellä on avoinna arkisin klo 12-20 ja viikonloppuisin klo 10-18. Perheen pienemmille liikennepuistossa riittää varmasti vauhtia ja opittavaa, avoinna pe klo 10 - 16. Kello 19 onnitellaan 3 vuotta täyttävää kaupunkipuistoa melomalla sen sydämessä Loimjoella. Kesto noin 2 h, hinta 30€/hlö. Ja jos on liian kuuma, kylmä tai vaikka sataa, aina voi pulahtaa Viihdeuimala Vesihelmen lämpöisiin ja rentouttaviin poreisiin.

Lauantaina 16.6. herkuttelu torilla jatkuu. Lisäksi elävää musiikkia kauppatorin paviljongissa. Ronttismäen tehtaalaismuseolla tilkkuillaan klo 10 – 13 julkisesti Quilting in Public –päivässä. Kädentaitajien Pop Up –myymälässä käsintehtyjä tuotteita. Rantalanmäessä kotikirppis – tavarat pois muuton alta. Urheilukentän alueella kuhisee, sillä lauantaina vuoden parhaimpiin juoksuihin lukeutuva Forssan Suvi-ilta juostaan, pyöräillään, kävellään ja keppihevostellaan. Jos et ehdi itse mukaan, tervetuloa kannustamaan reittien varrelle. Jos juoksu/pyöräily ei innosta perheen nuorisoa, niin karting on kokemuksen arvoinen… tai sitten Vesihelmeen rentoutumaan. Illalla Bar Mainiossa Mouhous feat Sonny eli Forssa goes Hiphop!

Sunnuntaina 17.6.  kansainväliset suurmarkkinat viimeistä päivää torilla. Kotikirppis jatkuu Rantalanmäessä.  Ja Koijärvellä kello 18.00 Kirkonmäki soi! Lauletaan ulkona, sateen sattuessa kirkossa. Kahvitarjoilu.

Viikonloppuna näyttelyitä:

Soile Hovila & kisälli – Metsän katedraalissa Forssan museon aulagalleriassa. Esillä kuvakudoksia ja yhteisötaidetta. Liisa Lehtimäen Organic-taidenäyttely näyttelytila Vinkkelissä. Kulttuurin nälkäisille on lisäksi nähtävää Kehräämöllä upeassa Forssan museossa sekä lapsia kiinnostavia eläimiä ym. Luontomuseossa. 

Kauniista ilmasta voi nauttia omaan tahtiin myös uimarannoilla (mm. Linikkalanlammi, Kaukjärvi, Vieremä, Raitoo, Valijärvi), beach volley-kentillä (Linikkalanlammi, Mäkilammi, Valijärvi ja Kaikula), frisbeegolfkentillä (Talsoila, Vieremä ja Viksberg), minigolffaten, crosstraining-laitteissa treenaten, tenniskentillä, parkour-radalle jne. Tutustu kaupungin  ulkoliikuntapaikkoihin.

Lisätiedot: Forssan kaupungin tapahtumakalenteri