Uutiset

Etsimme tarinoita kaupunkipuistoon liittyen!

15.04.2016

Etsimme tarinoita kaupunkipuistoon liittyen!

Kerro oma tarinasi liittyen kansalliseen kaupunkipuistoon sijoittuvasta paikasta. Osa tarinoista julkaistaan www.forssa.fi/kaupunkipuisto -sivulla.

 

Forssaan perustettiin Suomen kahdeksas kansallinen kaupunkipuisto vuonna 2015. Se kertoo vuosisataisen maaseutuympäristön nopeasta muutoksesta teollisuustoimintojen tyyssijaksi.

Kerro tarinasi Forssan kansallisen kaupunkipuiston alueelle sijoittuvasta paikasta. Voit myös kertoa miksi valitsemasi paikka on sinulle merkityksellinen.

Osallistua voit monella eri tavalla, sillä Sinulla on viisi eri tapaa välittää tarinasi.

  1. Voit kertoa tarinasi suoraan netissä osoitteessa https://www.webropolsurveys.com/S/C004A09FFA8CF712.par
  2. käyttää tämän sivuston palautelomaketta forssa.fi/palaute
  3. palauttaa tarinasi sähköpostitse osoitteeseen some@forssa.fi
  4. palauttaa tarinasi aina lokakuun 2016 loppuun saakka Forssan kaupungintalon kirjaamoon omalla lomakkeella tai täyttämällä ja tulostamalla liitteenä olevan sivun.

Tarinan tapahtumapaikka tulee merkitä kartalle tai selkeästi kuvailla se.

Osa tarinoista julkaistaan Forssan kaupungin nettisivuilla. Kerättyä materiaalia käytetään myös markkinointiin.

Tässä esimerkkinä ensimmäiseksi palautetut tarinat:

Toimitettuja muistoja Forssan kansallisesta kaupunkipuistosta:

"Muutimme -71 Helsingistä Forssan Linikkalankadun uusiin kerrostaloihin. Kerrostalojen keskellä sijaitseva puisto oli meille lapsille kuin jättiläismäinen leikkikenttä. Isot nurmet joilla pelattiin kesällä jalkapalloa ja keinut joiden kettinkeihin jätettiin talvipakkasella kieli kiinni. Antti 48v"

"Ensimmäinen työpaikkani oli Finlaysonin voimalaitoksen kolmannessa kerroksessa vuonna 1946. Korkeista ikkunoista oli komeat näkymät joelle ja tehtaille. Rakennusmestari vm -27"

 "Forssan Yhteislyseossa ovat käyneet koulua Mammani, Pappani, Isäni ja nyt minä. Varmaan sitä vielä käyvät minunkin lapseni ja lapsenlapseni. Vorssalainen"

Samalla kun kirjoitat tarinasi voit liittää sen yhteyteen valokuvan paikasta. Sähköisesti helpoin tapa liittää kuva on sähköpostin yhteyteen ja lähettää viesti osoitteeseen some@forssa.fi. Muista tarinan kirjoittamisen lisäksi kuvailla myös paikkaa. Liitä tekstiin nimesi ja yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostiosoite).

Alla kuva kaupunkipuistoalueesta - saat kuvan suuremmaksi klikkaamalla sitä.