Uutiset

Ota kantaa Kanta-Hämeen päihdetilanteeseen vastaamalla päihdetilannekyselyyn!

15.04.2024

Ota kantaa Kanta-Hämeen päihdetilanteeseen vastaamalla päihdetilannekyselyyn!

Kanta-Hämeen päihdetilannekyselyyn voi vastata huhtikuun ajan verkossa tai Forssan kaupunginkirjastossa. Kyselyyn vastaamalla autat kehittämään Kanta-Hämeessä tehtävää ehkäisevää päihdetyötä.

 

Kanta-Hämeessä toteutetaan kaikille yli 13-vuotiaille suunnattu päihdetilannekysely. Kyselyllä selvitetään kantahämäläisten näkemyksiä päihteiden, tupakka- ja nikotiinituotteiden ja rahapelien käytöstä sekä mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista. Kyselyn avulla pyritään parantamaan ehkäisevän päihdetyön suunnittelua Kanta-Hämeessä.

Päihdetilannekyselyyn vastataan täyttämällä joko sähköinen tai paperinen kyselomake. Paperisen kyselylomakkeen voi täyttää Forssan kaupunginkirjastossa kirjaston aukioloaikoina. Verkossa kyselyyn vastataan yllä olevan päihdetilannekysely-linkin kautta. Kysely on auki 30.4. 2024 saakka.

Hyvä kantahämäläinen, osallistu päihdetilannekyselyyn ja auta kehittämään Kanta-Hämeessä tehtävää ehkäisevää päihdetyötä! Kysely toteutetaan samanaikaisesti koko Kanta-Hämeessä. Kyselyllä kartoitetaan päihteisiin, tupakkaan ja rahapeleihin liittyviä näkemyksiä ja mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista. Jokainen näkemys ja idea on arvokas työmme kehittämisessä. Tietojen käsittelystä vastaa Kanta-Hämeen hyvinvointialue. Yksittäisen vastaajan vastaukset eivät ole tunnistettavissa. Kyselyyn voi vastata nimettömästi ja luottamuksellisesti. Huomioi, että kyselyssä on paperin molemmin puolin kysymyksiä! KIITOS, jos Sinulla on hetki aikaa auttaa meitä ehkäisevän päihdetyön kehittämisessä!