Uutiset

Kaikukortti-toiminta käynnistyy jälleen Forssassa

02.04.2024

Kaikukortti-toiminta käynnistyy jälleen Forssassa

Forssan Kaikukortin piiriin kuuluvat kulttuuri- ja liikuntakohteet on julkaistu. Kaikukortin tarjonta ja jakajatahot sekä muut tiedot ovat katsottavissa kaupungin Kulttuurihyvinvointia Kaikukortilla -sivuilta.

 

Forssan Kaikukortti-toiminnan kulttuuri- ja liikuntakohteet vuodelle 2024 on julkaistu. Kaikukorttia aletaan jakaa kaupungin palveluissa etsivässä nuorisotyössä ja kotouttamistyössä. Kaikukorttia jaetaan edelleen myös Oma Hämeellä.

Kaikukortin jakajatahot, kortin piiriin kuuluva kulttuuri- ja liikuntatarjonta sekä muut ajankohtaiset tiedot Kaikukortti-toiminnasta Forssassa ovat katsottavissa kaupungin Kulttuurihyvinvointia Kaikukortilla -sivuilta.


Mikä on Kaikukortti?

Kaikukortin tavoitteena on edistää yhdenvertaisuutta sekä kulttuurin ja liikunnan saavutettavuutta. Korttia jaetaan Kaikukortti-verkostoon kuuluvien toimijoiden asiakkaille, jotka ovat taloudellisesti tiukassa tilanteessa. Kaikukortilla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja kulttuuri- ja liikuntapalveluihin sekä kansalaisopistoihin, jotka kuuluvat Kaikukortti-verkostoon.


Lue lisää Kaikukortti-toiminnasta Kaikukortin valtakunnallisilta verkkosivuilta.