Uutiset

Tule mukaan Kansalliseen dialogiin keskustelemaan yhdessä ja yksin olemisen kokemuksista!

24.11.2023

Tule mukaan Kansalliseen dialogiin keskustelemaan yhdessä ja yksin olemisen kokemuksista!

Forssassa keskustellaan 30.11. Kansallisissa dialogeissa aiheesta "Yhdessä ja yksin". Dialogit käsittelevät kohtaamisten kokemuksia, yhteisöjen merkitystä ja tulevaisuutta. Ilmoittaudu mukaan keskustelemaan viimeistään 27.11.

 

Forssassa järjestetään 30.11. Kansallisia dialogeja aiheesta "Yhdessä ja yksin". Dialogeissa keskustellaan kohtaamisten kokemuksista, yhteisöjen merkityksestä ja tulevaisuudesta. Keskustelemaan kutsutaan kaikenlaisia forssalaisia. Osallistujien lukumäärä on rajattu.

Voit ilmoittautua mukaan keskustelemaan sähköpostilla osoitteeseen iina.sorvari(at)forssa.fi (tarkemmat ohjeet edellä olevissa linkeissä).

Kansallisten dialogien tarkoituksena on rakentaa ymmärrystä erilaisista yhteiskunnallisista ilmiöistä ja ihmisten kokemuksiin perustuvista haasteista ja mahdollisuuksista. Tavoitteena on ihmisille ja yhteisöille tärkeistä asioista keskusteleminen ja osallisuuden vahvistaminen.

Ympäri Suomen järjestetään loka-marraskuussa Kansallisia dialogeja aiheesta Yhdessä ja yksin. Dialogeista tehdään julkinen yhteenveto, joka julkaistaan alkuvuodesta 2024.

Lisätietoa Kansallisista dialogeista: https://kansallisetdialogit.fi/

Tervetuloa osallistumaan Kansallisiin dialogeihin!