Uutiset

Viisi vinkkiä viikonlopulle

26.05.2023

Viisi vinkkiä viikonlopulle

Kesä lähestyy ja viikonlopulle riittää tekemistä ja kokemista. On Forssan Kukkamarkkinat, Forssa Unplugged sekä Torijumalanpalvelus. Lue viisi vinkkiä viikonlopulle.

 

Tässä viisi vinkkiä viikonlopulle. Näistä ja muistakin tapahtumista on lisätietoa tapahtumakalenterissa

Perjantai 26.5.2023

Primavera - Maarika Mauryn valokuvia

Maarika Mauryn valokuvia on esillä kirjaston näyttelytila Vinkkelissä ajalla 15.5.-4.6.2023. Maury on valokuvannut kukkien yksityiskohtia ja ne on vedosttetu suurikokoisiksi. Tule ja ihastu. Näyttelyyn on vapaa pääsy kirjaston aukioloaikoina. Näyttely on avoinna ma-to kello 11-19, pe kello 11-17 ja la kello 10-14 (27.5. saakka).

LAUANTAI 27.5.2023

Forssan Kukkamarkkinat

Kukkamarkkinat Forssan torilla lauantaina 27.5.2023 kello 9-15. Tori on täynnä kukkia ja kaikkea puutarhaan liittyvää!

Avoimet ovet Wiksbergin kartanon talousrakennuksessa ja viljelypalstoilla

Tervetuloa tutustumaan Wiksbergin kartanon vanhan, ainutlaatuisen talousrakennuksen korjauksen vaiheisiin! Talousrakennus on tiettävästi vanhin, yhä pystyssä oleva rakennnus Forssassa, ja sitä on kunnostanut Wiksbergin kartanon viljelypalstat ry vuodesta 2017. Talousrakennuksella on mielenkiintoinen ja monivaiheinen historia, ja se on ollut vuosien varrella monessa käytössä. Yhdistyksen hallituksen jäsenet ja kaupunginarkkitehti Sirkka Köykkä kertovat rakennuksesta ja korjausten eri vaiheista. Talon yläkertaan on suunnitteilla avara kesänäyttelytila, joka saadaan käyttöön viimeistään ensi kesäksi. Esittelyssä ovat myös viljelypalstat, joita vuokrataan kaupungin asukkaille.

Forssa Unplugged

Forssa Unplugged: ilmainen puistopiknik-konsertti lauantaina 27.5 kello 13-18 Yhtiönpuistossa. Kauan odotettu perinteinen puistopiknik-konsertti toteutuu yhteistyössä Forssan kaupungin kanssa. Tapahtuma juhlistaa osaltaan Forssan 100-vuotisjuhlavuotta.

Ohjelma:

SUNNUNTAI 28.5.2023

Torijumalanpalvelus Forssan kauppatorilla

Torijumalanpalvelus järjestetään Forssan kauppatorilla sunnuntaina 28.5.2023 kello 10. Sateen sattuessa jumalanpalvelus järjestetään kirkossa.