Uutiset

Hyvinvointiperustein myönnettävät järjestöavustukset haettavana

27.01.2023

Hyvinvointiperustein myönnettävät järjestöavustukset haettavana

Forssan kaupungin sivistys- ja tulevaisuuspalvelujen toimiala julistaa Forssassa toimiville yhdistyksille haettavaksi hyvinvointiperustein myönnettävät järjestöavustukset vuodelle 2023.

 

Hyvinvointiperustein yhdistyksille ja järjestöille myönnettävä avustus on tarkoitettu hyvinvointi- ja terveystyön sekä ongelmia ennaltaehkäisevän toiminnan tukemiseen. Forssassa toimivat yhdistykset ja järjestöt tuottavat sekä järjestävät monipuolisia palveluja ja ratkaisuja kuntalaisille. Avustus on osa kaupungin hyvinvointityön kokonaisuutta. Avustusta myönnetään pääasiassa toiminta- ja kohdeavustuksina, jolloin yhdistyksien sekä perustoiminnan ja että tarkemmin rajattujen hankkeiden tukeminen on mahdollista. Lähtökohtaisesti avustusta ei ole tarkoitettu yhdistysten tai järjestöjen toiminnan yleisluonteiseen tukemiseen.  Jaettavien avustusten määrä on yhteensä 30 000 €.

Hakemukset liitteineen toimitetaan 14.2.2023 klo 16.00 mennessä sivistyspalvelut(at)forssa.fi tai os. PL 62 (Turuntie 18) 30100 Forssa.

Hakulomake

Avustuskriteerit

Lisätiedot työllisyyspäällikkö Jaakko Leskinen, etunimi.sukunimi@forssa.fi, puh. (03) 4141 5234.