Uutiset

Forssan kaupunki tiukentaa koronaohjeistuksiaan

02.12.2021

Forssan kaupunki tiukentaa koronaohjeistuksiaan

Nopeasti huonontuneen koronavirustilanteen vuoksi Forssan kaupunki tiukentaa koronaohjeistuksiaan. Ohjeistukset ovat voimassa toistaiseksi, jos ei muuta mainita. Muutoksista tiedotetaan erikseen.

 

Näkyvin muutos ohjeistuksiin on vahva maskisuositus kouluihin ja toisen asteen oppilaitoksiin. Maskisuositus koskee yli 12-vuotiaita oppilaita ja kaikkia henkilökunnan jäseniä.

Forssan kouluissa ei pidetä perinteisiä joulujuhlia. Juhlallisuudet pyritään järjestämään pienimuotoisesti.

Päiväkotien ja koulujen joulukirkot perutaan.

Forssan yhteislyseon tilaisuudet järjestetään terveysturvallisesti ja lukion rehtori tiedottaa oppilaita asiasta erikseen.

Forssan kaupungin työntekijöitä koskeva voimakas etätyösuositus otetaan taas käyttöön. Työntekijöitä pyydetään työskentelemään etänä, jos se vain on mahdollista. Etätyön suorittamisesta sovitaan esihenkilön kanssa. Etätyösuositus on voimassa vuoden 2021 loppuun.

Forssan kaupungintalo suljetaan yleisöltä 7.12.2021 alkaen ja se pysyy suljettuna vuoden 2021 loppuun saakka. Kaupungintalolla työskentely jatkuu sen henkilöstön osalta, joka ei pysty hoitamaan työtehtäviään etätyönä. Henkilöstön tapaamiseen asiakas varaa ajan haluamalleen henkilölle joko puhelimitse tai sähköpostilla. Kaupungin henkilöstön yhteystiedot löytyvät Forssan kaupungin www-sivuilta osoitteesta: www.forssa.fi Kaupungin puhelinvaihde 03 41 411 palvelee ma–pe klo 8.00–15.00.

Myös kaupungintalon pikkujoulut perutaan.

Forssan liikuntatoimen liikuntaryhmät saavat jatkaa normaalisti.

Viihdeuimala Vesihelmi, Forssan jäähalli, Forssan kaupunginkirjasto ja Forssan museo jatkavat toimintaa normaalisti, terveysturvallisuus huomioiden.

Forssan kaupunki ohjeistaa työntekijöitään käyttämään kasvomaskia työpaikoilla sisätiloissa silloin kun turvaväliä (2 m) ei ole mahdollista pitää.  Määräys ei koske varhaiskasvatuksen henkilökuntaa, jota ohjeistetaan tarkemmin esimiehien toimesta. Kaupunki hankkii ja jakaa kasvomaskit työntekijöilleen. Työntekijät voivat tiedustella kasvomaskeja esihenkilöiltään.

Myös kaupungin toimipisteiden asiakkaita ohjeistetaan käyttämään kasvomaskia.