Uutiset

Forssan kaupungin vapaa-aikapalvelujen päivitetty koronatiedote 2.3.2021

02.03.2021

Forssan kaupungin vapaa-aikapalvelujen päivitetty koronatiedote 2.3.2021

Forssan kaupungin vapaa-aikapalvelujen rajoitukset päivitettynä

 

Viihdeuimala Vesihelmi:
Vesihelmi on kiinni asiakkailta ainakin 28.3. asti. Alakoululaisten (vuonna 2008 tai sen jälkeen syntyneiden) koululaisuinnit ja harrastustoiminta voi jatkua turvaväleistä huolehtien ja kontakteja välttäen.

Liikuntatoimi:
Kaikki aikuisten ryhmä- ja yksilölajien harrastustoiminta pysyy keskeytettynä pois lukien maajoukkue-, SM- sekä ylemmän divisioonatason harjoittelu- ja kilpailutoiminta. Yleisöluistelut halleissa ovat edelleen tauolla. 

Alakoululaisten (vuonna 2008 tai sen jälkeen syntyneiden) harrastustoiminta voi jatkua turvaväleistä huolehtien ja kontakteja välttäen. Yläkouluikäisten (vuonna 2007 ja sitä vanhempien) harrastustoiminta on tauolla 8.3. alkaen. Liikuntapaikoilla suositellaan käytettävän maskia yleisissä tiloissa ja huomioimaan muutkin turvamääräykset.

Nuorisotoimi:
Nuorisotila Kuutamo suljetaan 8.3. alkaen. Nuorisotoimi siirtyy tekemään verkkonuorisotyötä ja jalkautuu kaupungille terveysturvallisuusohjeita noudattaen.

Etsivänuorisotyö jatkuu normaalisti terveysturvallisuusohjeita noudattaen.

Forssan museo:
Museo on auki normaalein aukioloajoin rajoitetuin palveluin. Kävijämäärä max 6 hlöä kerrallaan. Ryhmäkäynnit tauolla. Henkilökunnalla maskit sekä kävijöille käsidesit ja maskeja jaossa. Turvavälit huomioitava.

Kirjasto:
Kirjasto normaalein aukioloajoin auki, mutta rajoitetuin palveluin. Yleisötilaisuudet ja ryhmäkäynnit sekä digiopastukset ovat katkolla. Muu asiointi rajoitettu 15 minuuttiin. Asiakastila väljä ja terveysturvallisuusohjeita pystytään noudattamaan hyvin.

Näyttelytila Vinkkeli:
Auki kirjaston aukioloajoin. Kävijöiden noudatettava tarkasti terveysturvallisuuskäytänteitä. 

Kaupunki ei vuokraa tilojansa juhla/yksityiskäyttöön toistaiseksi.


Lisätietoja:

Jarmo Pynnönen
sivistysjohtaja
03 4141 5290, jarmo.pynnonen@forssa.fi